jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,910
dlss4 görüntü kalitesini iyileştiren bir şey değil yani bir farkı olmaz.DLSS4 War thunder deneyimini kaçırmışşın
dlss4 görüntü kalitesini iyileştiren bir şey değil yani bir farkı olmaz.DLSS4 War thunder deneyimini kaçırmışşın
Çok güzel çok güzel hocam bunuda not alayım hocamhocam akvaryum klasik önerim h6 flow hava akışı iyi bir kasa incelemeleri de var
bir de
prensesimiz için bir atçık sıvı soğutmanın 5 sene sonra sıvısı biterse tekrardan doldurabilirsiniz öyle bir özelliği var
ya hocam ne gerek var gösterişe ben hiç gösterişe önem vermiyorum şahsen jombo hocam açtığım konuları hatırlıyorsa zaten hak verir bana![]()
Hocam prensesimiz biraz şov yapsın bize boşuna mı o kadar para veriyoruzkesinlikle![]()
Nasıl değil? Transformer model ile native den daha net gösteriyor artık.dlss4 görüntü kalitesini iyileştiren bir şey değil yani bir farkı olmaz.
hocam o farklı bir özellik dlss kare oluşturma gibi bir teknoloji amd de görüntü keskinleştirme var zaten kendim kullanıyorum çok iyi bir fark yok yani aralarında nvidia ile baktım.Nasıl değil? Transformer model ile native den daha net gösteriyor artık.
verir hocam da anakartınız ve ekran kartınız siyah mi içerde güzel bir görüntü olur bu arada kasanın beyaz modeli daha ucuz (nasıl oluyorsa) onu tercih edin içerisi daha güzel görülürÇok güzel çok güzel hocam bunuda not alayım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam prensesimiz biraz şov yapsın bize boşuna mı o kadar para veriyoruz![]()
Hocam benim ekran kartım beyaz anakartım siyahverir hocam da anakartınız ve ekran kartınız siyah mi içerde güzel bir görüntü olur bu arada kasanın beyaz modeli daha ucuz (nasıl oluyorsa) onu tercih edin içerisi daha güzel görülür
anakartı da beyaz çekince bir nevi beyaz sistem oluyor desenizeHocam benim ekran kartım beyaz anakartım siyah
Sistemim böyle hocam 750W gold psu var corsairHocam benim ekran kartım beyaz anakartım siyah
Evet evet ona göre yaptımda anakartı beyaz almaya gönlüm el vermedianakartı da beyaz çekince bir nevi beyaz sistem oluyor desenize![]()
beyaz kasa ve beyaz ekran kartı gerisi siyah olursa çok şık bir görüntü olur bence.Sistemim böyle hocam 750W gold psu var corsair
Evet evet ona göre yaptımda anakartı beyaz almaya gönlüm el vermedi![]()
hocam kaça aldınız kartıSistemim böyle hocam 750W gold psu var corsair
Evet evet ona göre yaptımda anakartı beyaz almaya gönlüm el vermedi![]()
Sen DLSS4 ile MFG4X karıştırmışşın, Muhabbeti çok uzatmıcam demekki detayları çok ayırt edemeyen oyunculardansınız zaten benim gibi takık olanlar AMD kart asla kullanmazhocam o farklı bir özellik dlss kare oluşturma gibi bir teknoloji amd de görüntü keskinleştirme var zaten kendim kullanıyorum çok iyi bir fark yok yani aralarında nvidia ile baktım.