Yardım Sizce 7800xt den 9070 veya 9070xt ye geçilir mi

geçilmez çok istiyorsanız bir şeyleri güncellemeyi arkadaşların dediği gibi am5 geç
Am5 yerine soğutucu ram ve monitör değiştiricem galiba öyle duruyor

Am5 yerine soğutucu ram ve monitör değiştiricem galiba öyle duruyor
yapabilirsiniz daha iyi olur am5 geçmek mantıksız zaten sistem sizi 5-6 sene götürür zaten 2-3 seneye yeni am6 lar çıkacak o zaman sıfırdan toplamak daha mantıklı geliyor bana ben öyle yapardım

2k alırsan süper olur 7800xt nin hakkı 2k dır 4k pek önermem o zaman 9070XT ye geçebilirsin işte :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2x16 ve 2k monitör şu an yapabileceğin en mantıklı şey.
özellikle önerdiğiniz bir ddr4 bellek var mı gigabyte gaming x var b550

yapabilirsiniz daha iyi olur am5 geçmek mantıksız zaten sistem sizi 5-6 sene götürür zaten 2-3 seneye yeni am6 lar çıkacak o zaman sıfırdan toplamak daha mantıklı geliyor bana ben öyle yapardım
Hocam 3-4 seneye son model sistem toplarım ben hem öğrenciyim hem çalışıyorum bir şekilde toplarım yani

Hocam 3-4 seneye son model sistem toplarım ben hem öğrenciyim hem çalışıyorum bir şekilde toplarım yani
sıvı soğutma vs için bütçeniz nedir ve kasanız nedir

hocam 3-4 sene değil 6-7 senesi var o sistemin :D oynadığın oyuna göre ömürlük bile olur.

hocam 3-4 sene değil 6-7 senesi var o sistemin :D oynadığın oyuna göre ömürlük bile olur.
Fm war Thunder felan oynuyorum

sıvı soğutma vs için bütçeniz nedir ve kasanız nedir
Hocam kasa yı değiştireceğim bu yaz sıvı soğutma içinde 5-6k düşünüyorum belki iyi bir hava soğutmada olur

ömürlük pc hocam sıkıntı yok o zaman ilerde canın çeker hikayeli oyun oynasan 2k da yine sıkıntı yok parça değiştirmek yerine daha çok çevre birimi vb alabilirsin.
Fm war Thunder felan oynuyorum

işlemcin zaten x3d olduğu için 10 yıl sonra bile muhtemelen rekabetçi oyunlarda üzmez.

ömürlük pc hocam sıkıntı yok o zaman ilerde canın çeker hikayeli oyun oynasan 2k da yine sıkıntı yok parça değiştirmek yerine daha çok çevre birimi vb alabilirsin.
Ben aldığım zaman bazı parçaları ucuz ve kalitesiz almıştım sadece onlara biraz dokunmak istiyorum bu sene onun dışında pek bir şey istiyeceğimi düşünmüyorum

Ben aldığım zaman bazı parçaları ucuz ve kalitesiz almıştım sadece onlara biraz dokunmak istiyorum bu sene onun dışında pek bir şey istiyeceğimi düşünmüyorum
am4 olduğu için güncelleyeceksen direkt am5 geç hocam kalitesiz dediğin parçalar hangileri ?

işlemcin zaten x3d olduğu için 10 yıl sonra bile muhtemelen rekabetçi oyunlarda üzmez.
War Thunder da fps 200 den 3 ayda 100 e düştü hocam bu benim herşeyi fullememdende kaynaklı ama yinede şuan memnunum

Bence 2 yıl daha sabret, RTX 6000 serisi çıktığı zaman geçersin, hemde çözünürlüğü yükseltirsin.

War Thunder da fps 200 den 3 ayda 100 e düştü hocam bu benim herşeyi fullememdende kaynaklı ama yinede şuan memnunum
optimizasyon özürlü hocam o oyun sıkıntı yok güncellemeler ile düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,324
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza
Geri