Neler Yeni

Sizce Amd mi Nvidiamı ?

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
2 yıldır imzadaki sistemim var, bir iki kere drop yaşadım ondada windows güncellemesi yapınca geçti
Windows 11 geçtim bir düzeldi geri patladı Maalesef Güncel Driver la Under volt la düzeldi gibi bu ayarları kullanıyorum

Mafia Definitive Edition Açık Arkada 2 saat olucak şuanlık sorun yok AMD şans işi biraz

Ekran görüntüsü 2023-11-09 003229.png

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Valla kral undervolt felan bilmiyorum her güncelleme dakikasin da yaparim bir kere drop yaşamadım mavi ekran felan bilemiyorum
Her güncelleme yapmaya korkuyor insan AMD de Maalesef Mavi ekran tak geliyor çöküyor yeniden başlatıyor Watman hatası yiyordum

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Her güncelleme yapmaya korkuyor insan AMD de Maalesef Mavi ekran tak geliyor çöküyor yeniden başlatıyor Watman hatası yiyordum
Hocam ben anladığım kadarıyla herkese farkli çünkü ben dakikasın da güncellerim pc gunde 10+ saat açık hiç sorunsuz yaşamadım şans o zaman

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Yaklaşık 5 aydır 6700XT'li sistem kullanıyorum. Çok araştırdım. Eğer PC'den anlarım, hata çıkarsa araştırıp çözerim diyorsan kesinlikle 6700XT'yi öneririm. 6-7 ay önceki driver'ı sorunsuz kullanıyorum canavar gibi. Yok ben hiç hata almayayım, en yeni NVIDIA güncellemeleri benim için önemli, biraz daha düşük seviye olsun diyorsan al NVIDIA yoluna bak.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
artık çok kalmadı driver sorunu yeni serilerde zaten
Hala olabiliyor Netflix ve disney+ uygulamalarında ileri geri sararken wattman yaşıyorum mesela onun harici genel olarak azaldığı doğru

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Nvidia veya amd diye bir şey olduğunu şahsen düşünmüyorum her şey fiyata bağlı eğer kendini bir veya iki ekran kartıyla kısıtlama bu iki markada senin babanın oğlu amaç fiyat dahilinde alabilceğinin en iyisi almak. Yani her şey fiyata bağlı
Maalesef her şey fiyata bağlı değil. F/P diye amd ekran kartını alırsınız sonra wattman driver sorunları derken aklınızdan şu geçer "Allah kahretsin 3 kuruş fazla verip nvidia alsaydım keşke"

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Arda
2 yıldır imzadaki sistemim var, bir iki kere drop yaşadım ondada windows güncellemesi yapınca geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yaşamış olabilirsiniz ki bu kadar, biz niye yaşamıyoruz
Hocam yüksek fpslere rağmen oyunlarda drop yiyordum her oyun istanbulda oturuyorum uzağım mağazaya mağazadan teslim al yaptim sonrasında git gel teknik servise götürdüm yapamadılar iade sonra bankada iade görünmüyordu geri çekti diyordu banka sonrasında bekle bekle bekle strese gir gir mahkemeye vermeyi düşün bugun geldi allahtan cok kötüydü yaşadıklarım ya

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Maalesef her şey fiyata bağlı değil. F/P diye amd ekran kartını alırsınız sonra wattman driver sorunları derken aklınızdan şu geçer "Allah kahretsin 3 kuruş fazla verip nvidia alsaydım keşke"
Onu ben 2022 ilkbahardan 2023 sonbahara kadar yaşadım küfrede küfrede kullanıyordum her oyunda wattman yiyordum şu sıralar sadece netflix disney+ yada belirli bi sürüm altında sorun yaşayabilirsiniz denilen oyunlarda wattman alıyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,686
İsim
Hacı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Var driver sorunu.
ben niye yasamıyorum.
yani dostum tek sebep driver demek saçma yani 2 yıdlrı fln kullanıyorum daha hiç bi sorun ysamadım . bari driver diceksen yanına dede dlls teknolojisi vs de geçerli olsun

Top Bottom