Sizce AMD mi yoksa NVİDİA mı?

BÜTÇEYE GÖRE DEĞİŞİR AMA F/P AMD DERİM

sistem dizmek istiyorum ve hem fiyat hemde performans bilgisayarı olmasını istiyorum oyunlarda güzel fps alim ekran kartının uygulaması iyi ve kolay olsun ve ileride bu sistemi geliştirebileyim sizce hangisi?
Fiyat performans istiyorsan işlemici ve ekran kartını amd yap ben öyle yaptım ya da işlemci amd olsun ekran kartını nvidia al sistem daha güçlü olur.

Bütçe konusundan problem yaşamıyorsanız nvidia öneririm sebebine gelirsek bir çok oyun özellikle online oyunlar nvidia iş birliği ile çalışıyor. saniye başına kare oranı oldukça fazla su gibi akıtır oyunu

Standart ev kullanıcısıyım öyle hata kodu alınca yada en ufak bir sorunda elim kolum bağlanır dersen biraz fazla ödeyip Nvidia, ben araştırmayı, kurcalamayı severim, bir hata olunca üstünden gelirim dersen daha az ödeyip Radeon al derim.

İleride geliştirilebilecek bir sistem istiyorsan iyi bir anakart almalısın, f/p olarak amd daha uygun fakat orta seviye eski bir sistem toplamanın tavsiye etmem

sistem dizmek istiyorum ve hem fiyat hemde performans bilgisayarı olmasını istiyorum oyunlarda güzel fps alim ekran kartının uygulaması iyi ve kolay olsun ve ileride bu sistemi geliştirebileyim sizce hangisi?
Bütçeye göre değişit bütçrn yüksekse nvidea düşükse amd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,677
Üyeler
190,253
Son üye
geasypeasy
Geri