Neler Yeni

Mavi Ekran Sizce bilgisayarı açmalı mıyım?

LaketrooS

80+ Silver
PC ye virüs girdi ve 1 haftadır fişten çıkarılmış duruyor. Öncesinde 5 kere dondu yani PC kilitlendigi için fişini çektim. Birini bulup format attiricam. PC yi ayarlayan abiye sorduğumda sistem dosyalarını fln silebilir bu virüs dedi. Sizce kullansam PC yi bir sorun olur mu?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
pc ye giren virüse göre değişir çok önemli bilgilerin varsa onlar gidebilir veya mining yapabilir başka bir şey olacağını sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

En temizi format atmaktır sistem dosyası silmeyle falan uğraşma

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
PC ye virüs girdi ve 1 haftadır fişten çıkarılmış duruyor. Öncesinde 5 kere dondu yani PC kilitlendigi için fişini çektim. Birini bulup format attiricam. PC yi ayarlayan abiye sorduğumda sistem dosyalarını fln silebilir bu virüs dedi. Sizce kullansam PC yi bir sorun olur mu?
Sistemde önemli dosyalar yoksa bir flash belleğe rufus programı ile windows at (Youtube da detaylı videoları var).

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc ye giren virüse göre değişir çok önemli bilgilerin varsa onlar gidebilir veya mining yapabilir başka bir şey olacağını sanmam
Ya şöyle sıcaklıkkar fln çok stabil eskisiyle aynı duruyor. Yinede mining olabilir mi?

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

En temizi format atmaktır sistem dosyası silmeyle falan uğraşma
Format bilmiyorum. Yani biliyorum ama sonra sürücü fln yükleme zor iş diyorlar

sucukreizimiz

80+ Bronze
ne olur ne olmaz kullanma bence format atmak çok kolay bir kaç video izlersen atabilirsin arkadaşından rica et evine git usb belleğine formatı yükle sonra bilgisayar açılırken at bazı virusler formatla çözülmiyor diye biliyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Ya şöyle sıcaklıkkar fln çok stabil eskisiyle aynı duruyor. Yinede mining olabilir mi?
riske atmadan format atmak en iyisi hiç riske atmayın hocam herhangi bir bilginiz bile çalınabilir siz farketmeden

sucukreizimiz

80+ Bronze

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
işlemci ve ekrankartına bak masaüstünde vs çok kullanılmıyorsa mining yapılmıyordur

Format bilmiyorum. Yani biliyorum ama sonra sürücü fln yükleme zor iş diyorlar
hocam en basitinden technopat ın format videolarını izle 1 saat sürmez

LaketrooS

80+ Silver
sürücü fln yüklemek zor iş değil max 1 saatini alır
Hocam işte ben PC yi ayarlayan abiye sordum bana kaç saat uğraşırsın fln dedi. En iyisi bilen birini bul dedi.

LaketrooS

80+ Silver
ne olur ne olmaz kullanma bence format atmak çok kolay bir kaç video izlersen atabilirsin arkadaşından rica et evine git usb belleğine formatı yükle sonra bilgisayar açılırken at bazı virusler formatla çözülmiyor diye biliyorum.
Hocam internete bağlı değilken kullansam bir sorun olur mu?
bide şimdi diyelim bu virüs bir sistem dosyasını sildi ve benim format atmami fln engelleyecek bir şey yapabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,067
Üyeler
167,600
Son üye
usernaame
Top Bottom