Sizce bu alişveriş iyi mi kötü mü

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
341
merhaba 2 adet sorum var
1. si ryzen bi sisteme geçtim şu parçalari aldim elimde rx 570 8gb ekran kartim var kule tipi fanim var altinda 4 boru var 512 gb ssdm var vr gözluk alacagim için sistemimi yükselttim bu parçalari alip kötü mü yaptim yoksa iyi mi (rami tek kanal almamin sebebi sonradan bitane daha ram alıp 16 yapmak) (sonradan fark ettimki işlemciyi İncehesap daha ucuza satiyor ama yapacak bişey yok )
2. si kardeşimede bu sistemi aldim fiyatina göre cidden iyi mi kötü mü bu fiyatlara rtx 3050 6-8 gb sistem veriyorlar

İşlemci AMD tercih etmenizi öneririm kardeşiniz küçük büyük ihtimal FPS oyunları oynar ryzen 5 5600 en mantıklı seçenek olacaktır liseye kadar idare eder

İşlemci AMD tercih etmenizi öneririm kardeşiniz küçük büyük ihtimal FPS oyunları oynar ryzen 5 5600 en mantıklı seçenek olacaktır liseye kadar idare eder
hocam rust gta5 fortnite roblox falan oynayacak dikkat etmediniz veya ben yazmadim bu ürünleri aldim zaten.

Hayır sistem gayet güzel bir sorun yok ama şua n oyunlarda 16 GB ram ile 32 GB ram arasında en fazla 2 FPS oynuyor 32 ye gerek yok muş

merhaba 2 adet sorum var
1. si ryzen bi sisteme geçtim şu parçalari aldim elimde rx 570 8gb ekran kartim var kule tipi fanim var altinda 4 boru var 512 gb ssdm var vr gözluk alacagim için sistemimi yükselttim bu parçalari alip kötü mü yaptim yoksa iyi mi (rami tek kanal almamin sebebi sonradan bitane daha ram alıp 16 yapmak) (sonradan fark ettimki işlemciyi İncehesap daha ucuza satiyor ama yapacak bişey yok )
2. si kardeşimede bu sistemi aldim fiyatina göre cidden iyi mi kötü mü bu fiyatlara rtx 3050 6-8 gb sistem veriyorlar
her açından paranı çöpe atmışsın büyük başarı

neden hocam cidden mi kötü yani parçalar
1. o işlemciye o para haram 2. si trendyoldan vursalar elektronik almam 3. o ramlerde fena değil ama daha uyguna alınırdı dhaa güzel markalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri