Sizce bu iki ssd arasındaki fiyat farkını vermeye gerek var mıdır

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
4
Aralarında ciddi bi okuma yazma farkı var gibi . Sizce bu fiyat farkını vermye değer mi. Bütcem sınırlı eğer çok fazla fark edecekse vereyim

Ekler

• IMG_3337.webp
    IMG_3337.webp
    122.4 KB · Hit: 26
Aralarında ciddi bi okuma yazma farkı var gibi . Sizce bu fiyat farkını vermye değer mi. Bütcem sınırlı eğer çok fazla fark edecekse vereyim
ikisi de giriş seviye ssd yani pek sanmıyorum farka değeceğini eğer bir fark istiyorsan nm790 göz kırpıyor ordan :D

Nm790 için sormuştum zaten hocam. Bütcem kısıtlı. Sence çok fazla bi fark yaratır mı

Nm790 için sormuştum zaten hocam. Bütcem kısıtlı. Sence çok fazla bi fark yaratır mı
farka değer fakat geçmeye değmez nv3'ü bende kullanıyorum 1 yıldır sağlığı sadece %1 azaldı %99 şu an bu arada alacağın sistem ne belki daha iyisini önerebiliriz.

Gerek yok hocam Kingston NV3 işinizi rahatlıkla görecektir.
Teşekkür ederim hocam
farka değer fakat geçmeye değmez nv3'ü bende kullanıyorum 1 yıldır sağlığı sadece %1 azaldı %99 şu an bu arada alacağın sistem ne belki daha iyisini önerebiliriz.
hocam gamegarajdan hazır sistem alıyorum. Tek tek tıplamaktan daha uyguna geldiği için alıyorum. Sistemin özellikleri:
Amd ryzen 5 7500f
Rtx 5070
Asus prime b650m-r
Twinmoss Voltx 6000mhz cl36 32gb
Bitfenix cube v2 240
vs.
İşlemci bir tık düşük kalıyor ama 2k da oynyacağım bir iki sene idare etsin yeter sonrasında işlemci değiştirme düşüncem var. Sanırım idare eder beni

yoo düşük değil gayet yeterli işlemci , sistem güzelmiş kasa+psu gözüme çarptı içindeki psu kötüydü sanırım ondan sordum.
Teşekkür ederim hocam

hocam gamegarajdan hazır sistem alıyorum. Tek tek tıplamaktan daha uyguna geldiği için alıyorum. Sistemin özellikleri:
Amd ryzen 5 7500f
Rtx 5070
Asus prime b650m-r
Bitfenix cube v2 240
vs.
İşlemci bir tık düşük kalıyor ama 2k da oynyacağım bir iki sene idare etsin yeter sonrasında işlemci değiştirme düşüncem var. Sanırım idare eder beni

Teşekkür ederim hocam

Amd ryzen 5 7500f
Rtx 5070
Asus prime b650m-r
Bitfenix cube v2 240
vs.
İşlemci düşük değil hocam, o sistemdeki ekran kartını rahatlıkla besler. Sadece AM5 platformunun taban işlemcisi ama düşük gelmesin gözünüze bir çok işlemciden çok daha iyi.

yoo düşük değil gayet yeterli işlemci , sistem güzelmiş kasa+psu gözüme çarptı içindeki psu kötüydü sanırım ondan sordum.
Özelleştirmelerde sadece aynı psu yüksektme var sanırım. Risk barındıracak düzeyde midir sence kullandıkları psu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci düşük değil hocam, o sistemdeki ekran kartını rahatlıkla besler. Sadece AM5 platformunun taban işlemcisi ama düşük gelmesin gözünüze bir çok işlemciden çok daha iyi.
Doğrudur hocam içime sinen bir işlemci zaten

Özelleştirmelerde sadece aynı psu yüksektme var sanırım. Risk barındıracak düzeyde midir sence kullandıkları psu

Kullanılan psu çok sıkıntı yaratmaz sanırım

Ekler

• IMG_3338.webp
    IMG_3338.webp
    171.6 KB · Hit: 10

Kullanılan psu çok sıkıntı yaratmaz sanırım
PSU iş görür hocam en azından Everest, Frisby falan değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849