Sizce Bu İş Teklifi Nasıl?

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
16 yaşındayım yaz tatili için iş arıyordum ama bulamadım ancak bir dönerci haftasonları çalışmak için teklif sundu haftasonları öğlen 1 akşam 11 günlük 800 TL sizce nasıl? Bana kazık gibi geldi ha bu arada iş komilik

Bana cazip geldi daha bu 2024 güz döneminde 2 gün 9 dan 7 ye kadar 600TL alıyordum

Bence güzel ben yazın büyük bir elektrik firmasında staja gidecem 6600 maaş+8500 metropol kart alıcam tabi benim hafta içi gidiceğimi düşünürsek seninki baya iyi benimkine göre

günlük olduğu için uygun ama el altından verecek muhtemeln birde herhalde köle gibi çalıştırırlar

Bende sormuştum bana da günlük 800 demişti hafta sonları için uygun bence

Gayet iyi ama aylık 6400 alıp ne yapacaksın?

16 yaşındayım yaz tatili için iş arıyordum ama bulamadım ancak bir dönerci haftasonları çalışmak için teklif sundu haftasonları öğlen 1 akşam 11 günlük 800 TL sizce nasıl? Bana kazık gibi geldi ha bu arada iş komilik
Yani konumunuza bağlı biraz ama idare eder gibi gözüküyor

16 yaşında yani harçlık için fazla bile bence hafta içi de paşa keyfine göre gezer dolaşır arkadaşlarıyla takılır daha ne
Hocam gezmek içinse lafım yok ama yaz tatilinde çalışmanın bir amacı olur diye düşündüm ben. Mesela bilgisayar, bisiklet falan almak ister.

En kötü günlük 1200 tl verenler var bu paraya çalışmıyorlar

aylıga vurunca az oluyo daha yuksek veren gunluk ısler var

Çok iyi lan, ben 11 saat 450 liraya çalışıyodum lokonta işinde :D

Geri