Neler Yeni

Yardım Sizce Bu Laptop Kutusu Açılmış Mı?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar, ROG Strix G16 aldım Hepsiburada satıcılı olarak. Kargo elime geldi ama Hepsiburada kutusu içinde değildi direk kendi kutusuydu bir de sanki açılmış gibi geldi bana önceden, bir de siz yorum yapar mısınız?

g16.png

@yagizd2 @MonteCapz @Lady-Of-Ice @soul @Emsal @Meter90ss @B1L0 @HmzaY

charliechaplin

80+ Bronze
ANLAŞILMIYOR. sağdaki siyah bant açıksa veya yırtıksa açılmıştır.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ANLAŞILMIYOR. sağdaki siyah bant açıksa veya yırtıksa açılmıştır.
Sağdaki bant açık değil, benim bahsettiğim ortada sanki eski bant izi var. Ne bileyim sanki açılmış iade edilmiş sonra Asus bandıyla kapatılmış gibi.

charliechaplin

80+ Bronze
Sağdaki bant açık değil, benim bahsettiğim ortada sanki eski bant izi var.
Bant izi yok. Boya izi gibi duruyor o. AÇILMAMIŞ. Hayırlı olsun. Ne olur ne olmaz kutuyu açarken video çek de kanıt olsun bir şey olursa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kargo kaç günde eline ulaştı?

sirefeee

80+
Merhaba arkadaşlar, ROG Strix G16 aldım Hepsiburada satıcılı olarak. Kargo elime geldi ama Hepsiburada kutusu içinde değildi direk kendi kutusuydu bir de sanki açılmış gibi geldi bana önceden, bir de siz yorum yapar mısınız?

Alıntıyı görüntüle

bende almıştım benimkisi açılmış içine ram ve ssd yükseltmesi yapılmış geldi fakat bana açılmadı sıfır olarak iletildiği için para iadesi aldım bence sende fabrika çıkışlı ramleri kontrol et ssd yi kontrol et arkası açılmışsa iade et

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bant izi yok. Boya izi gibi duruyor o. AÇILMAMIŞ. Hayırlı olsun. Ne olur ne olmaz kutuyu açarken video çek de kanıt olsun bir şey olursa

Eyvallah hocam, vallahi şu bölge beni bir tedirgin etti, önceden HP Omen aldım hiç böyle bir şey yoktu, bir de koruyucu patlak hepsiburada kutusu vb. yok direk böyle çıplak geldi, neyin kafası ya?

g16 v1.png

charliechaplin

80+ Bronze
Eyvallah hocam, vallahi şu bölge beni bir tedirgin etti, önceden HP Omen aldım hiç böyle bir şey yoktu, bir de koruyucu patlak hepsiburada kutusu vb. yok direk böyle çıplak geldi, neyin kafası ya?

Alıntıyı görüntüle
O boya izi gibi duruyor. Veya dışardan geldiyse gümrükte içini açmışlardır. Koruyucunun patlak olması kargonun işi gibi duruyor. Dediğim gibi kayıt altına al açarken.

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ayhan Kaan

Alıntıyı görüntüle
dostum orası depolamadan kaynaklı boya lekesi. üst üste depolandığı için sürtünmeden dolayı boya bulaşıyor. ürünün daha önce açılıp 1 2 hafta kullanılıp iade edilmiş olabilir. marka bunları temizliyor sıfırlıyor tekrar kutulayıp gönderiyor. eğer öyle bir şeyden şüpheleniyorsan kutudan anlayamazsın. aç bilgisayarı masaya değen pedlerde aşınma var mı bunlara bak.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
O boya izi gibi duruyor. Veya dışardan geldiyse gümrükte içini açmışlardır. Koruyucunun patlak olması kargonun işi gibi duruyor. Dediğim gibi kayıt altına al açarken.
Hocam video çekicem direk, daha kutuyu bile açmadım, yani Hepsiburada satıcılı aldım sağlam olsun diye adamlar balonlu poşete bile sarmamış ya, dalga mı geçiyorlar anlamadım, bir daha iki kere düşünücem alırken.

dostum orası depolamadan kaynaklı boya lekesi. üst üste depolandığı için sürtünmeden dolayı boya bulaşıyor. ürünün daha önce açılıp 1 2 hafta kullanılıp iade edilmiş olabilir. marka bunları temizliyor sıfırlıyor tekrar kutulayıp gönderiyor. eğer öyle bir şeyden şüpheleniyorsan kutudan anlayamazsın. aç bilgisayarı masaya değen pedlerde aşınma var mı bunlara bak.
Heh hocam böyle bilgiler lazım bana, en çok bunlara dikkat edeyim ben ona göre bakayım, bilgileri yollayın gelsin :D

yusuf34

80+ Silver
Hocam video çekicem direk, daha kutuyu bile açmadım, yani Hepsiburada satıcılı aldım sağlam olsun diye adamlar balonlu poşete bile sarmamış ya, dalga mı geçiyorlar anlamadım, bir daha iki kere düşünücem alırken.

Heh hocam böyle bilgiler lazım bana, en çok bunlara dikkat edeyim ben ona göre bakayım, bilgileri yollayın gelsin :D
sonuctan bizi haberdar et olurmu

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
sonuctan bizi haberdar et olurmu
Tabii ki hocam. Şimdi açtım kutuyu, herhangi bir kötü şey ile karşılaşmadım, bir tane ayağı sanki bir tık yıpranmış gibi, kamerayla bakınca belli olmuyor da gözle belli oluyor, çok hafif yani anlamadım, iade edilmiş ürün gibi değil, sizce daha ekstra bakmam gereken bir yer var mı? Reis şimdi şarj oluyor daha açmadım.

Ekler

• g16 şarj.jpg
    g16 şarj.jpg
    92.3 KB · Hit: 47

YazılımKafa

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle

Açık gibi durmuyor. Neye göre öyle bir izlenim edindin? Birde zaten genelde başka koliye koymuyorlar . Bu kolinin içinde kendi kutusu var

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Hocam hafta sonu sipariş ettim, bugün geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom