HmzaY
80+ Gold
Dahası
asusa hoşgeldin. dertlerin yeni başlıyor şlkdsafgklşasedirek böyle çıplak geldi, neyin kafası ya?
asusa hoşgeldin. dertlerin yeni başlıyor şlkdsafgklşasedirek böyle çıplak geldi, neyin kafası ya?
Hocam normalde böyle bir balonlu poşete sarıyorlar, izlediğim bazı videolarda ekstra Hepsiburada kutusuna da koymuşlardı. HP Omen aldım mesela o 3 tur kocaman balonlu poşetle geldi, neredeyse kutunun yarısı kadar balonlu poşet vardı dışında, bu anadan üryan gelmiş gibi.Açık gibi durmuyor. Neye göre öyle bir izlenim edindin? Birde zaten genelde başka koliye koymuyorlar . Bu kolinin içinde kendi kutusu var
Hocam sanki bu Asus değil de HB olayı gibi, satıcı HB çünküasusa hoşgeldin. dertlerin yeni başlıyor şlkdsafgklşase
Bazıları koyuyor bazısı koymuyor. Bende hp aldım kendi kutusuyla geldi. Asus rog aldım koliyle geldi. Satıcıya göre değişiyor.Hocam normalde böyle bir balonlu poşete sarıyorlar, izlediğim bazı videolarda ekstra Hepsiburada kutusuna da koymuşlardı. HP Omen aldım mesela o 3 tur kocaman balonlu poşetle geldi, neredeyse kutunun yarısı kadar balonlu poşet vardı dışında, bu anadan üryan gelmiş gibi.
Satıcı Hepsiburada, HP Store satıcılı yerden aldım böyle bir yanlış yapmadı bana, gözümde bir tık düştü HB. Keşke Amazon'da çok ürün çeşidi olsa sadece oradan alışveriş yapıcam, anahtarlık bile alsan adamlar kutuya balonlu poşete koyup gönderiyorlar. İnşallah bir teknik sıkıntısı fln çıkmaz laptopun da iadeye gerek kalmaz, maşallah yakışıklı yaw bu G16 serisi, hoşuma gitti.Bazıları koyuyor bazısı koymuyor. Bende hp aldım kendi kutusuyla geldi. Asus rog aldım koliyle geldi. Satıcıya göre değişiyor.
Dostum zaten kolisi var fazlasına gerek yok merak etme . Hayırlı olsun. Hemen testlerini yap bakalım performans ısınma ya da ekran sorunu var mı. Rog serisi güzel. Bende g17 kullanıyorum tek sıkıntı işlemci fazla ısınıyor. Sen test et bakalım sende sıkıntı var mıSatıcı Hepsiburada, HP Store satıcılı yerden aldım böyle bir yanlış yapmadı bana, gözümde bir tık düştü HB. Keşke Amazon'da çok ürün çeşidi olsa sadece oradan alışveriş yapıcam, anahtarlık bile alsan adamlar kutuya balonlu poşete koyup gönderiyorlar. İnşallah bir teknik sıkıntısı fln çıkmaz laptopun da iadeye gerek kalmaz, maşallah yakışıklı yaw bu G16 serisi, hoşuma gitti.
asus paketlemeyi böyle özensiz yapıyor, hb gelen paketi satıyor.Hocam sanki bu Asus değil de HB olayı gibi, satıcı HB çünkü![]()
Aynen hocam, freedos geldi W11 Pro çekelim, yapıcam testleri.Dostum zaten kolisi var fazlasına gerek yok merak etme . Hayırlı olsun. Hemen testlerini yap bakalım performans ısınma ya da ekran sorunu var mı. Rog serisi güzel. Bende g17 kullanıyorum tek sıkıntı işlemci fazla ısınıyor. Sen test et bakalım sende sıkıntı var mı
He anladım, Asus ayrı olay HB de ayrı özensiz, 60k'lık ürün gönderiyorsun 50 liraya bir poşet al da sar gözünü sevdiğim, garip kafalar.asus paketlemeyi böyle özensiz yapıyor, hb gelen paketi satıyor.