Neler Yeni

Yardım Sizce bu monitör alınır mı ?

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
GÖKBERK
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar şuan da aktif olarak BenQ Zowie XL2546K 240hz 0.5ms TN panel bir monitör kullanıyorum ancak artık daha güzel gözükecek IPS veya OLED bir panele geçmek istiyorum ve 1MS monitör alma konusunda kaygılarım var 1MS gecikme değeri sizce yüksek midir konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Almak istediğim monitör :

Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör​

Ve başka beyaz renkli monitör öneriniz varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim.

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
GÖKBERK

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren aksu
Amazondan almanı tavsiye ederim, gerçi o da bozdu artık ama MediaMarkt'tan iyidir(daha bu gün orda kavga edip çıktım).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi adamın şu anda kullandığı monitörden daha kötü bir şey attın, keşke konuyu okuyup yazsan...
hocam haklısınız pek anlamıyorum monitorlerden 10 çeşit panel var, ben memnun olduğum için attım :D

Hocam renk olarak beyaz veya gümüş arıyoruz
ben konuya biraz fransız kaldım hocam takmayın beni siz.

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
GÖKBERK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gene iyisin
Hocam geçen hafta aldım d&r üzerinden bu modeli hem oled hem 360hz tam aradığım şekildeydi ancak bu monitörde alt+tab yapıldığında black screen muhabbeti oluyor 6-7 sn her oyuna geçişte ve masaüstüne geçişte monitör kendine gelmiyor bundan kaynaklı iade etmek zorunda kaldım.

hocam haklısınız pek anlamıyorum monitorlerden 10 çeşit panel var, ben memnun olduğum için attım :D

ben konuya biraz fransız kaldım hocam takmayın beni siz.
Estağfurullah hocam

Hocam geçen hafta aldım d&r üzerinden bu modeli hem oled hem 360hz tam aradığım şekildeydi ancak bu monitörde alt+tab yapıldığında black screen muhabbeti oluyor 6-7 sn her oyuna geçişte ve masaüstüne geçişte monitör kendine gelmiyor bundan kaynaklı iade etmek zorunda kaldım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS6W...20KYWMAD1S9WRY6_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Üstat şuna ne dersin

Estağfurullah hocam

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS6W...20KYWMAD1S9WRY6_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Üstat şuna ne dersin
Estağfurullah hocam

Üstat şuna ne dersin
Bi de DnR'da nasıl iade edebildin kutusu acılmış monitörü ? Zorluk felan çıkarmadılar mi?

Son düzenleme:

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
GÖKBERK
Estağfurullah hocam

Üstat şuna ne dersin

Bi de DnR'da nasıl iade edebildin kutusu acılmış monitörü ? Zorluk felan çıkarmadılar mi?
Hocam internet üzerinden almıştım 1 saat bile kullanmadım diyebilirim monitörü aynı şekilde kutusuna yerleştirip geri gönderdim zaten 14 gün cayma hakkınız oluyor problem yaratan bir yer olacağını çok düşünmüyorum. Diğer dediğiniz model için de hocam min 24 max 27 inch düşünüyorum genelde cod6 cs2 gibi oyunlar oynadığım için ekran büyüdükce bana dezavantaj gibi geliyor. Sanırsam bu alienware modele mahkumuz gibi gözüküyor ve monitör standlarından anlar mısınız ?

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Abdullah
Merhaba arkadaşlar şuan da aktif olarak BenQ Zowie XL2546K 240hz 0.5ms TN panel bir monitör kullanıyorum ancak artık daha güzel gözükecek IPS veya OLED bir panele geçmek istiyorum ve 1MS monitör alma konusunda kaygılarım var 1MS gecikme değeri sizce yüksek midir konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Almak istediğim monitör :

Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör​

Ve başka beyaz renkli monitör öneriniz varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim.
Kanka alienware 360 hz 0.5 ms 15 kusurdu fiyatı bende onu alçam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,520
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom