Sizce bu ölü pixel mi?

Reaksiyon skoru
19
Dostlar selam ürünü 09.03.2026 tarihinde teslim aldım 10.03.2026 tarihinde PC kasasının gelmesiyle beraber kurulumu gerçekleştirdim fiziksel anlamda dışarıdan baktığımda hiçbir sorun olmadığını gördüm fakat Windows kurulumlarını gerçekleştirdikten ve ekran açıldıktan yaptığım testlerde ekranın ortasına yakın bir yerde ölü pixel olduğunu düşündüğüm bir şey var sizce ürünü direkt iade mi yoksa yenisiyle değişim mi talep etmeliyim?

Ekler

• IMG_1245.webp
    IMG_1245.webp
    1.8 MB · Hit: 57
  • IMG_1246.webp
    IMG_1246.webp
    1.7 MB · Hit: 55
  • IMG_1243.webp
    IMG_1243.webp
    940.2 KB · Hit: 54
Dostlar selam ürünü 09.03.2026 tarihinde teslim aldım 10.03.2026 tarihinde PC kasasının gelmesiyle beraber kurulumu gerçekleştirdim fiziksel anlamda dışarıdan baktığımda hiçbir sorun olmadığını gördüm fakat Windows kurulumlarını gerçekleştirdikten ve ekran açıldıktan yaptığım testlerde ekranın ortasına yakın bir yerde ölü pixel olduğunu düşündüğüm bir şey var sizce ürünü direkt iade mi yoksa yenisiyle değişim mi talep etmeliyim?
ölü piksel gibi duruyor monıtorden memnunsan olu pıksel dısında adamlar bır daha olu pıksel cıkmayacagına garantı verıyorsa oyle bır garantısı varsa yenısıyle degısım talep edebılırsın yada bu cıktıktan sonra guvenın azaldı ve baska bır monıtore yonelmek ıstersen ıade al.

Hocam değişim talep edersen serviste bakalım vs diye 2-3 haftanı yerler. Direkt iade et aynısından bir daha al.

Hepsiburada üzerinden almıştım talep açtım bakalım monitör iyi gigabyte g25f2 modeli değişim yapmayı düşünüyorum

hafifçe bastır düzeltiyor mu sürekli yap

Hocam değişim talep edersen serviste bakalım vs diye 2-3 haftanı yerler. Direkt iade et aynısından bir daha al.
Açtığım talebi iptal edip direkt iade talebi oluşturayım o zaman

kanka çok ölü piksel bu ya hani başka ne olmuş olabilir diye düşündüm ama aklıma bişey gelmedi

Panel arasına toz girmiş olabilir ölü pixele benzemiyor

Pek ölü piksel gibi gelmedi ama baska biseye de benzetemedim. Leke gibi duruyo:unsure:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,553
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri