Sizce bu set alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Sizce bu set alınır mı. Son 8 bin yapabilirmiş ama uygun mu

Ekler

• Screenshot_20260315-064838.webp
    Screenshot_20260315-064838.webp
    73.5 KB · Hit: 43
Hocam durumunuz nedir bilmiyorum alıp almama konusun da ama ben almazdım sebep, bu tür parçaların sağlığı ve durumunu bilmek ozr pin yamuk veya RAM slot çalışmama sorunu var mı yok mu bilnmez DÜŞÜREBİLİRSENİZ de 7 k bile verilir ama test etmek lazım

2x16 olsa daha iyi olurmuş ama alınabilir sanki. Fiyat kötü değil 7 falan olsa daha tatlı olurdu. Almadan test etmek lazım ama böyle ayrı olarak sattığı için ve 12 binden 8 bine düştüğü için bir denemek lazım.

Hocam durumunuz nedir bilmiyorum alıp almama konusun da ama ben almazdım sebep, bu tür parçaların sağlığı ve durumunu bilmek ozr pin yamuk veya RAM slot çalışmama sorunu var mı yok mu bilnmez DÜŞÜREBİLİRSENİZ de 7 k bile verilir ama test etmek lazım
Valla iyi ki söyledin yoksa bu fiyatı düşürebilmesinden testidir vs. aklımdan çıkmış. Sağol birde bütçe yetse sıfır alırdım da bu aralar full, uygun bir şey bulayım çabasındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2x16 olsa daha iyi olurmuş ama alınabilir sanki. Fiyat kötü değil 7 falan olsa daha tatlı olurdu. Almadan test etmek lazım ama böyle ayrı olarak sattığı için ve 12 binden 8 bine düştüğü için bir denemek lazım.
Bana sorsan bende hep 16lık kullanasım vardı da fiyatı makul gördüğüm için almayı düşünüyorum. Birde Fiyatı uygun mu değil mi piyasayı pek bilmiyorum, sence uygun mu

Son düzenleme:
Sizce bu set alınır mı. Son 8 bin yapabilirmiş ama uygun mu
fiyat fena değil gibi ama birinci elden test edip öyle karar vermek lazım eğer sorun yok ise nakit verme şansınız varsa 7500 teklif edin nakit ile geri çevirceğini düşünmüyorum

iyi gözüküyor fiyat anakartı 3k ramleride 7k ya satarsanız isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,495
Üyeler
190,050
Son üye
malibyk
Geri