AbdurrahmanFX
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Valla iyi ki söyledin yoksa bu fiyatı düşürebilmesinden testidir vs. aklımdan çıkmış. Sağol birde bütçe yetse sıfır alırdım da bu aralar full, uygun bir şey bulayım çabasındayımHocam durumunuz nedir bilmiyorum alıp almama konusun da ama ben almazdım sebep, bu tür parçaların sağlığı ve durumunu bilmek ozr pin yamuk veya RAM slot çalışmama sorunu var mı yok mu bilnmez DÜŞÜREBİLİRSENİZ de 7 k bile verilir ama test etmek lazım
Bana sorsan bende hep 16lık kullanasım vardı da fiyatı makul gördüğüm için almayı düşünüyorum. Birde Fiyatı uygun mu değil mi piyasayı pek bilmiyorum, sence uygun mu2x16 olsa daha iyi olurmuş ama alınabilir sanki. Fiyat kötü değil 7 falan olsa daha tatlı olurdu. Almadan test etmek lazım ama böyle ayrı olarak sattığı için ve 12 binden 8 bine düştüğü için bir denemek lazım.
fiyat fena değil gibi ama birinci elden test edip öyle karar vermek lazım eğer sorun yok ise nakit verme şansınız varsa 7500 teklif edin nakit ile geri çevirceğini düşünmüyorumSizce bu set alınır mı. Son 8 bin yapabilirmiş ama uygun mu