Eternal PBM | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4070 12 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Şuan aynı bilesenlere sahip daha uyguna sistem yok.![]()
Eternal PBM | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4070 12 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alınır bence![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu hangi ekran kartına eşit denk geliyor yardımcı olur musunuzŞuan aynı bilesenlere sahip daha uyguna sistem yok.
3070 tiBu hangi ekran kartına eşit denk geliyor yardımcı olur musunuz
Ciden mi test videoları var mı acaba ben bu kasayı dün aldım da 16.999 ' videoları atarsanız sevinirim3070 ti
hayırlı olsunCiden mi test videoları var mı acaba ben bu kasayı dün aldım da 16.999 ' videoları atarsanız sevinirim
Teşekürler yardımın için ayrıca yorumdaki insanlar neden bu fiyat pahalı diyor ben anlamadım sonuç olarak sadece ekran kartı 14 k bandında sebebi nedir bu insanların neden sistemi beğenmiyor larMesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun
hocam insanlar 18 k lık fiyatı beğenmemişler 17 k lık fiyat gayet iyiTeşekürler yardımın için ayrıca yorumdaki insanlar neden bu fiyat pahalı diyor ben anlamadım sonuç olarak sadece ekran kartı 14 k bandında sebebi nedir bu insanların neden sistemi beğenmiyor lar
Kuzenime de bunu aldık https://www.vatanbilgisayar.com/int...eview&utm_source=youtube&utm_medium=frekanstv güzel mi bu sistem pahalj ama olsunhocam insanlar 18 k lık fiyatı beğenmemişler 17 k lık fiyat gayet iyi