Sizce bu sistem nasıl?

brkdidin

80+
Reaksiyon skoru
61
evet arkadaşlar sizce sistem nasıl?
1) AMD RYZEN 7 3800X 3.9GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
2) GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
3) GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
4) THERMALTAKE Versa J23 RGB 650W Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa
5) GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC 11GB GDDR6 352Bit Ekran Kartı
6) THERMALTAKE Riing Silent 12 Kırmızı Led 120mm İşlemci Hava Soğutucu
7) KINGSTON 500GB KC2500 NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 2500MB)
8) WD 1TB Blue SATA 3.0 2.5" SSD (560MB Okuma/530MB Yazma) (2 adet)
9) PHILIPS 27" 272V8A 75Hz 4ms VGA DP HDMI Freesync Gaming Monitör
10) Microsoft Windows 10 Pro 64Bit Türkçe Oem
Toplam ücreti: 22985.02 TL
ayrıca arkadaşlar ekran kartı kasaya sığar mı bilenler yorumda belirtirse çok makbule geçer
teşekkürler...

kasa kötü ve bence b550 almalısın ama her şey bütçene bağlı

kasa kötü ve bence b550 almalısın ama her şey bütçene bağlı
dış görünüş önemli değil ya oyun için değil iş için alınacak bi sistem o yüzden mümkün olduğunca en iyi donanımı en uygun fiyatlı olandan seçtim.

Windowsu çıkar ordan bir kere anakartın Micro Atx bu bütçede alınacak gibi değil. O psu ile 2080 Ti kullanmak hafif riskli olabilir öyle bir sisteme o monitör olmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dış görünüş önemli değil ya oyun için değil iş için alınacak bi sistem o yüzden mümkün olduğunca en iyi donanımı en uygun fiyatlı olandan seçtim.
O zaman 2080 Ti almamalısın. Ekran kartına yönelik bir işin/mesleğin yoksa süper gereksiz olur

bütçeniz nedir ona göre istediğniz yerden yapalım

Windowsu çıkar ordan bir kere anakartın Micro Atx bu bürçede alınacak gibi değil. O PSU ile 2080 Ti kullanmak hafif riskli olabilir öyle bir sisteme o monitör olmamış
aslında sistemi çalıştığım şirket için topladım bu yüzden korsan windows kuramam :) anakarta neden öyle dediğini anlamadım kasayı ve psu yu değiştirebilirim psusuz bi kasa ve 750 watt 80+ bi psu koyabilirim. ayrıca iş için olacağı için monitörün tek önemi büyük olması yeterli :)

650W bu sisteme yeteceğinden emin misin?

aslında sistemi çalıştığım şirket için topladım bu yüzden korsan windows kuramam :) anakarta neden öyle dediğini anlamadım kasayı ve PSU yu değiştirebilirim psusuz bi kasa ve 750 watt 80+ bi PSU koyabilirim. ayrıca iş için olacağı için monitörün tek önemi büyük olması yeterli :)
Korsan Windows olmayacak ki zaten gittigidiyor da falan 5 liraya Windows Keyleri satılıyor

Windowsu çıkar ordan bir kere anakartın Micro Atx bu bütçede alınacak gibi değil. O PSU ile 2080 Ti kullanmak hafif riskli olabilir öyle bir sisteme o monitör olmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman 2080 Ti almamalısın. Ekran kartına yönelik bir işin/mesleğin yoksa süper gereksiz olur
ekran kartına çok ihtiyacım var aslında tasarım ve animasyon yapılacak bu yüzden uzun süre götürecek ve maksimum performans alabileceğim bir şey olacak

Sistem nerde lan uçak var burada. Niye dalga geçiyorsun :D

aslında sistemi çalıştığım şirket için topladım bu yüzden korsan windows kuramam :) anakarta neden öyle dediğini anlamadım kasayı ve PSU yu değiştirebilirim psusuz bi kasa ve 750 watt 80+ bi PSU koyabilirim. ayrıca iş için olacağı için monitörün tek önemi büyük olması yeterli :)
anakart bir sonraki senelerde yükseltilemez ve kullanıcağınız amaca göre değişiklikler yapılması lazım

Geri