Selam arkadaşlar türk telekom prime 20 gb 2000 dk sınırsız sms aylık 57 tl diyor özel indirim gelmiş sizce pahalı mı iyi mi ?
@Evil Belief
@Evil Belief
prime olacağım sanırım ekstra avantajlarıda varBence uygun fiyat, ben olsam kabul ederdim.
Aynı fiyata BİMCELL faturasız var (ki en ucuz tarifelerden biridir), interneti ve dakikası çok daha düşük.
Alıntıyı görüntüle
Aynen, abim de prime tarifede, bazı ek imkanları oluyor. TT çekiminde sorun yaşamıyorsanız güzelprime olacağım sanırım ekstra avantajlarıda var
kankam konuştum vergilerle 61 tl onaylamadan sana sormak istedim ? şuank tarifem şöyle 750 dk 15 gb internet 5000 sms 52 tlAynen, abim de prime tarifede, bazı ek imkanları oluyor. TT çekiminde sorun yaşamıyorsanız güzel
kankam konuştum vergilerle 61 TL onaylamadan sana sormak istedim ? şuank tarifem şöyle 750 dk 15 gb internet 5000 sms 52 TLbence de güzel.
Bence çok iyi.kankam konuştum vergilerle 61 TL onaylamadan sana sormak istedim ? şuank tarifem şöyle 750 dk 15 gb internet 5000 sms 52 TL
Evet yıllık taksitler halinde ödenen bir vergi var onu eklemişler, bence fiyat iyi diğer operatörlere görekankam konuştum vergilerle 61 TL onaylamadan sana sormak istedim ? şuank tarifem şöyle 750 dk 15 gb internet 5000 sms 52 TL
Bence iyi alınabilirSelam arkadaşlar türk telekom prime 20 gb 2000 dk sınırsız sms aylık 57 TL diyor özel indirim gelmiş sizce pahalı mı iyi mi ?
@Evil Belief