Neler Yeni

Sizce En Çok Maaşı Hangi Meslek Almalı?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Askerlerimiz olmasa yasayamacaklarini bilmiyorlar galiba yazik
Ya kardeşim sen iyi misin? Her mesleğin kendine göre gerekliliği vardır.
Lise mezunu uzman çavuş bile KPSS 1.'si öğretmenden daha fazla ücret kazanmaktadır. Rütbeli askerler ise gayet de iyi para kazanmaktadır.

Excator23cm

80+ Gold
Pilot hakediyor vinç şöförleride hak ediyor ama madenciler hak etmiyor

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Harekata katılan ve Doğu sınırında görev yapan komutanlar/askerler.

Mojo jojo

80+ Silver
Bence kesinlikle Doktorlar. En ufak 1 ağrı bile hayatımı komple sekteye uğratabiliyor. Doktora gidip doktor bunu çözdüğünde yaşam enerjisi geliyor resmen bana. Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.
Eşit maaş olmalı bence. Detaylandırmak gerekirse;
Güzel ekonomili bir ülke de yaşadığımızı farz et, her şey uygun güzel ve ucuz. Çocuk maaşı (ücretsiz veriliyor, çocuğun çalışmasına gerek yok) 2000tl bu paranın tamami çocuğun, anne maaşı çalışıyor ise 3000 ila 4000 devlet karar versin, çalışmıyor ise 2500, baba maaşı ise 5000. Her ailede bu böyle. Ama farklı maas dersen Polisler,Doktorlar,Çöpçüler,Yaş Kış Demeden Çalışan Kişiler, Köle Tabiri Caizse It Gibi Çalıştırılan Kişiler, He Bi de Öğrenciler Hak Ettiği Maaştan 100/10 Daha Çok Alsın.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Her işçi hak ettiği maaşı almalı, canını ortaya koyan bunun karşılığını almalı.
TİKTOKÇULARIN PARA KAZANMASINI İSTEMİYORUM CİDDEN ALAYI TİKTOKÇULARDAN NEFRET EDİYORUM.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Askerler,polisler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maşa başında çalışan adam ile akşama kadar kafasına mermi yağan asker de aynı maaşı alsın mı ?
Zaten askerlerin maaşları yerine göre değişiyor. Batıda görev yapan asker 6-7k alırken doğuda görev yapan asker 10k para alır. Sabahtan akşama kadar hiçbir şey yapmayan askerlerin 6-7k para almasını doğru bulmuyorum.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Türkiye'deki bazı öğretmenler gerçekten çok kalitesiz. Asla eğitim veremiyor öğrenciye bir şey katamıyor sadece devlet memuru+izinlerden dolayı bu mesleği seçmiş öğretmenler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer dediğin gibi en yüksek maaşı onlar almalıysa öğretmen olmak daha zor olmalı. Gerçekten kaliteli ve öğrenciye bir şey katan öğretmenler bence de en yüksek maaşı almalı.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,829
İsim
Mert Can Ergün
en çok maaşi kimler hak ediyor madenciler işçiler

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Zaten askerlerin maaşları yerine göre değişiyor. Batıda görev yapan asker 6-7k alırken doğuda görev yapan asker 10k para alır. Sabahtan akşama kadar hiçbir şey yapmayan askerlerin 6-7k para almasını doğru bulmuyorum.
aynen aynen hiç bir şey yapmayan aynen

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence kesinlikle Doktorlar. En ufak 1 ağrı bile hayatımı komple sekteye uğratabiliyor. Doktora gidip doktor bunu çözdüğünde yaşam enerjisi geliyor resmen bana. Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.
jinekologlar
neden der iseniz netten bakabilirsiniz

Top Bottom