DIziwatch kapandığından beri animecix sitesinden izliyorum arayüzü biraz zor ama güncel ve popüler olan animeleri takvime göre siteye yüklüyorlar. Asyaanimeleri daha erken yüklüyor bölümleri ama çevirileri kötü.Arkadaşlar en beğendiğiniz ve sevdiğiniz anime sitesi nedir? Benim Openani.me
Bu arada openanime ye de bakmanı öneririm playerı bence TR'de en iyi bir de 4K Upscaled olarak izliyebiliyorsunuz. Arşivi çok güncel değil ama kaliteli bir arayüzü ve oynatıcısı var. Ben önceden bir ara türkanimetv'ye de bakmıştım playerı o kadar kötü olan bir site görmedim.DIziwatch kapandığından beri animecix sitesinden izliyorum arayüzü biraz zor ama güncel ve popüler olan animeleri takvime göre siteye yüklüyorlar. Asyaanimeleri daha erken yüklüyor bölümleri ama çevirileri kötü.
Turkanime 480p videolari bile oynatamiyor cok rezil. Diziwatch en iyisiydi ama gitti... niye gitti o da meçhul gerçiBu arada openanime ye de bakmanı öneririm playerı bence TR'de en iyi bir de 4K Upscaled olarak izliyebiliyorsunuz. Arşivi çok güncel değil ama kaliteli bir arayüzü ve oynatıcısı var. Ben önceden bir ara türkanimetv'ye de bakmıştım playerı o kadar kötü olan bir site görmedim.