Yeni çıkan seriler baya ses getireceke gibi duruyorBana göre AMD. Çoklu çekirdekte çok iyi. Render yapanlar için 3990X harika işlemci. Tekli çekirdekte kendini geliştirmesi lazım. GPU'ya gelirsek. GPU'da daha çok uğraşmaları lazım.
10. Nesil hariç intel almam. Onlarında fiyatları belli. Param olsa 10900K alırım.FP Olarak ben de katılıyorum ama genelde yüksek maliyetli cihazlarda Intel görüyüyorum
Çünkü daha amd 4.nesili çıkarmadı ama intelin 10.nesili çıktı o yüzden intel kullanılıyorAma bakınca da bir çoğu yüksek sistemde Intel tercih ediliyor çok garip
Ust seviyelerde kesinlikle Intel ama şahsen ben de gidip AMD aldımBenim fikrime göre bütçede sınır yoksa intel
Ama fiyatına göre performanslı istersen amd
Hocam asıl 5. Nesil efsane olacak.Yeni çıkan seriler baya ses getireceke gibi duruyor
Yeni çıkan RTX 3000 Serileri için Intel tercih ediyorlar10. Nesil hariç intel almam. Onlarında fiyatları belli. Param olsa 10900K alırım.
Yani ben yeni sistem alacağım zaman intel toplamayı düşünüyorum.Ust seviyelerde kesinlikle Intel ama şahsen ben de gidip AMD aldım
Sabırsızlıkla bekliyorum ben de upgrade etmeyi düşünüyorumHocam asıl 5. Nesil efsane olacak.
Ahahaha gururumuzsunİntele oy veren tek babayiğit benim
Tr de amdArkadaşlar selamlar iyi forumlar.
Soru gayet açık sebebi ile birlikte neden ve hangi markayı savunuyorsunuz açıklar mısınız ?
Oyun konusunda 10900K çok iyi diyorlar. Pek bilgim yok İntel işlemciler hakkında. Ama yakışır RTX 3000'li sisteme.Yeni çıkan RTX 3000 Serileri için Intel tercih ediyorlar