Neler Yeni

Sizce Epic Games Gizemli Oyun Ne Olacak ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,358
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu arada veremez diye bir şey yok. Tencent istese çok rahat verir ücretsiz olarak istediğiniz oyunu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
umarım güzel bir oyun olur
vakti geçen bir oyun verirler bence mesela gta 5 yeterince suyunu sıktı rockstar en son bombayı patlattı epicle rockstar mesela mafia 2-3 definitive edition verebilirler beklendiği kadar iyi satmadı

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyun bence rdr online olacak ama forza horizon 4 verseler ne iyi olur ac vermezler çünkü zaten ac syditance vermişlerdi

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
rdr 2 diye düşünüyorum ben. zaten rdr online dan çok para kazanamaz rockstar.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
yeni rdr online aldım iade edeyim mi ?
sevdiysen iade etme. ben şahsen hiç eğlenmedim 1 2 saat sonra bıraktım (ps4 te denemiştim). bide bunu dememin nedeni rdr online a gta kadar şey eklenemez. banka ve tren soymaktanda ötesine gidilmez diye düşünüyorum ondan pek geleceği yok gibi. son bi sefer para koparmak için rdr online modunu ayrı olarak yayınladılar bence

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
sevdiysen iade etme. ben şahsen hiç eğlenmedim 1 2 saat sonra bıraktım (ps4 te denemiştim). bide bunu dememin nedeni rdr online a gta kadar şey eklenemez. banka ve tren soymaktanda ötesine gidilmez diye düşünüyorum ondan pek geleceği yok gibi. son bi sefer para koparmak için rdr online modunu ayrı olarak yayınladılar bence
ben sevdim o manzaralar falan çok güzel

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
Mertcan Uysal
Fall Guys

ice3h

80+ Bronze
Hocam bu aralar hep kötü oyunlar dağıtıyorlar. Çitayı bşraz indirmek lazım bf5 vericeklerini sanmıyorum.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Cyberpunk bekleyenler çok bekler daha. Böyle bişeyin imkanı yok. Bir firma yeni çıkardığı oyunun bedava verilmesine müsade etmez. Epic Gamesin gücü yeter parasını verir falan. İstediği kadar parası olsun lütfen mantıklı şeyler yazın ya yorumları okuyunca hayrete düşüyorum. Bir firma önümüzdeki 4-5 yıl için gelir kaynağı olacak bişeyi neden bedavaya versin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,233
Üyeler
164,798
Son üye
NovaTR_
Top Bottom