LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Gücü yeter de gerek var mı? yepyeni bir oyunadamların gücü yeter haberiniz olsun
Gücü yeter de gerek var mı? yepyeni bir oyunadamların gücü yeter haberiniz olsun
Kaos çıkar dünyadaCyberpunk verirseler oyunu satın alanlar Epic Games binasını basar.
vakti geçen bir oyun verirler bence mesela gta 5 yeterince suyunu sıktı rockstar en son bombayı patlattı epicle rockstar mesela mafia 2-3 definitive edition verebilirler beklendiği kadar iyi satmadıumarım güzel bir oyun olur
yeni rdr online aldım iade edeyim mi ?rdr 2 diye düşünüyorum ben. zaten rdr online dan çok para kazanamaz rockstar.
sevdiysen iade etme. ben şahsen hiç eğlenmedim 1 2 saat sonra bıraktım (ps4 te denemiştim). bide bunu dememin nedeni rdr online a gta kadar şey eklenemez. banka ve tren soymaktanda ötesine gidilmez diye düşünüyorum ondan pek geleceği yok gibi. son bi sefer para koparmak için rdr online modunu ayrı olarak yayınladılar benceyeni rdr online aldım iade edeyim mi ?
ben sevdim o manzaralar falan çok güzelsevdiysen iade etme. ben şahsen hiç eğlenmedim 1 2 saat sonra bıraktım (ps4 te denemiştim). bide bunu dememin nedeni rdr online a gta kadar şey eklenemez. banka ve tren soymaktanda ötesine gidilmez diye düşünüyorum ondan pek geleceği yok gibi. son bi sefer para koparmak için rdr online modunu ayrı olarak yayınladılar bence
o kadar ucuz bir oyunu ücretsiz yapmazlarFall Guys