Neler Yeni

Sizce Epic Games Gizemli Oyun Ne Olacak ?

Bu arada veremez diye bir şey yok. Tencent istese çok rahat verir ücretsiz olarak istediğiniz oyunu :)

umarım güzel bir oyun olur
vakti geçen bir oyun verirler bence mesela gta 5 yeterince suyunu sıktı rockstar en son bombayı patlattı epicle rockstar mesela mafia 2-3 definitive edition verebilirler beklendiği kadar iyi satmadı

Oyun bence rdr online olacak ama forza horizon 4 verseler ne iyi olur ac vermezler çünkü zaten ac syditance vermişlerdi

rdr 2 diye düşünüyorum ben. zaten rdr online dan çok para kazanamaz rockstar.

yeni rdr online aldım iade edeyim mi ?
sevdiysen iade etme. ben şahsen hiç eğlenmedim 1 2 saat sonra bıraktım (ps4 te denemiştim). bide bunu dememin nedeni rdr online a gta kadar şey eklenemez. banka ve tren soymaktanda ötesine gidilmez diye düşünüyorum ondan pek geleceği yok gibi. son bi sefer para koparmak için rdr online modunu ayrı olarak yayınladılar bence

sevdiysen iade etme. ben şahsen hiç eğlenmedim 1 2 saat sonra bıraktım (ps4 te denemiştim). bide bunu dememin nedeni rdr online a gta kadar şey eklenemez. banka ve tren soymaktanda ötesine gidilmez diye düşünüyorum ondan pek geleceği yok gibi. son bi sefer para koparmak için rdr online modunu ayrı olarak yayınladılar bence
ben sevdim o manzaralar falan çok güzel

Fall Guys

Hocam bu aralar hep kötü oyunlar dağıtıyorlar. Çitayı bşraz indirmek lazım bf5 vericeklerini sanmıyorum.

Cyberpunk bekleyenler çok bekler daha. Böyle bişeyin imkanı yok. Bir firma yeni çıkardığı oyunun bedava verilmesine müsade etmez. Epic Gamesin gücü yeter parasını verir falan. İstediği kadar parası olsun lütfen mantıklı şeyler yazın ya yorumları okuyunca hayrete düşüyorum. Bir firma önümüzdeki 4-5 yıl için gelir kaynağı olacak bişeyi neden bedavaya versin?

Geri