Neler Yeni

Sizce Extra Ücret Ödermiyim

ByKapaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SÜLEYMAN KAPAN
Merhabalar Ben Aşağıdaki Linkteki Ürünü Almak İstiyorum, Fakat Amazondan İlk Defa Ürün Almış Olucam. Kargo Ücreti Filan Yok Ama Ben Bunun için Exrra Bir Ücret Ödermiyim. Beni Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlar Bilgilendirebilirse Memnun Olurum.

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
Link sepetinizin linki ve tıklayan kendi sepetini görüyor. Lütfen ürünün linkini yollayınız

TİTAN.

80+ Platinum
Merhabalar Ben Aşağıdaki Linkteki Ürünü Almak İstiyorum, Fakat Amazondan İlk Defa Ürün Almış Olucam. Kargo Ücreti Filan Yok Ama Ben Bunun için Exrra Bir Ücret Ödermiyim. Beni Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlar Bilgilendirebilirse Memnun Olurum.
ürünün linkini atın ama kabaca şu şekilde söyleyebilirim
prime üyesi iseniz YURT İÇİ alışverişlerde kargo ücreti yok eğer değilseniz kargo ücreti çıkıyor
eğer yurt dışından alıyorsanız ithalat ücretide ödüyorsunuz ama sepete geldiğiniz zaman toplam kaç yazıyorsa onu ödersiniz

ByKapaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SÜLEYMAN KAPAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Link sepetinizin linki ve tıklayan kendi sepetini görüyor. Lütfen ürünün linkini yollayınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünün linkini atın ama kabaca şu şekilde söyleyebilirim
prime üyesi iseniz YURT İÇİ alışverişlerde kargo ücreti yok eğer değilseniz kargo ücreti çıkıyor
eğer yurt dışından alıyorsanız ithalat ücretide ödüyorsunuz ama sepete geldiğiniz zaman toplam kaç yazıyorsa onu ödersiniz

ÜrünBu

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular