mesela hocam ?gereksiz hareketler var
hocam bu programdada düzenlemeler gerekiyor mesela barfiks yerine pulldown bence daha iyi olur barfikste belli bir süre sonra fazla gelişileceği için ağır koymak gerekicek ekipman alınabilirde gereksiz bence güray aydının programınada baktım ondada gereksiz hareketler var düzenlemeler gerekiyor o da iyi değil bence ve ben kısa ve haftanın her günü spor yapmak istiyorumAl kanka diz sorunum var diye ona göre düzenlettim, sağa sola bakma boşuna bunu uygula. Beğenmezsen google güray aydın hipertrofi yaz onu uygula.
pullover belki olabilir hocampull over arnold press
Mesaj otomatik birleştirildi:
sumo deadlift çöp bunlar
bence burası soracağın en son yer herkesin bir fikri var hangisini dinleyeceksin araştır kendin öğren tek tavsiyeem çok hareket var arka kola felan 3 hareket gereksizSizce program nasıl olmuş triceps ve biceps bir tık fazla olmuş olabilir kabul ediyorum onun harici nasıl değerlendiriyorsunuz
hocam bu programdada düzenlemeler gerekiyor mesela barfiks yerine pulldown bence daha iyi olur barfikste belli bir süre sonra fazla gelişileceği için ağır koymak gerekicek ekipman alınabilirde gereksiz bence güray aydının programınada baktım ondada gereksiz hareketler var düzenlemeler gerekiyor o da iyi değil bence ve ben kısa ve haftanın her günü zate
Hocam atıyorum salı barfiks cumartesi pulldown yapcaksın ve emin ol bunların hepsi bilimsel olarak en cok etki eden hareketler ama tabi yine sen bilirsin leg day benim diz sorunum oldugu için öyle onu kendine göre ayarlayabilirsin ama üst vücut hareketlerinin hepsi vücudun ihtiyacı olan kadar. Yine de sen bilirsin. Ben 2.5 senedir yapıyorum bu sporu ve baya bi yol katettiğimi düşünüyorum.hocam bu programdada düzenlemeler gerekiyor mesela barfiks yerine pulldown bence daha iyi olur barfikste belli bir süre sonra fazla gelişileceği için ağır koymak gerekicek ekipman alınabilirde gereksiz bence güray aydının programınada baktım ondada gereksiz hareketler var düzenlemeler gerekiyor o da iyi değil bence ve ben kısa ve haftanın her günü spor yapmak istiyorum
Kanka nası cable ilaç kullananların oluyo athlean x yaz bakalım youtube a en iyi hareketten bir tanesi cable fly ama yapmasını bilene. Dumbell fly sakatlık riskinin en fazla olduğu hareketlerden bir tanesi. Yeni başlayansa fullbody ile başlasın sonra split yaparbence sumo deadlift sil. Göğüsde cable sil bence ilaç kullananların hareketi onun yerine dumbell fly yap. Pull over sil. Bu program ağır program ama haberin olsun. Başlangıçsan eğer bu hareketler sana fazla.