Sizce gigafiber ne zaman gelir görsel

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
811
Böyle reklam çıkıp duruyor karşıma yıllardır süperonline kullanıyoruz ama çok pahalandı tahhüt bitimine 1 ay var geçen adamın birini elinde fiber kabloyla yolda gördüm ama sonra bidaha gözükmedi sizce ne zaman gelir şuan için görünürde çalışma yok
Screenshot_20250519-084803_Instagram.webp
IMG-20250509-WA0007(1).webp

fiber bir şey değiştirmiyor bize geldi hocam 1mb-0.10kb dan 100mb-60mb a çıktı
Orasını tam bilmiyorumda 1000 yazıyor vallaha yoksa şuan 44 mbps veriyor bana oturduğum bölgede çok site var o yüzden 1000 gelir diye tahmin ediyorum o zaman herkes onlara abone olur

Orasını tam bilmiyorumda 1000 yazıyor vallaha yoksa şuan 44 mbps veriyor bana oturduğum bölgede çok site var o yüzden 1000 gelir diye tahmin ediyorum o zaman herkes onlara abone olur
hocam bizim fiberden önce 1mb indirme 10kb yükleme vardı şimdi 100-100 oldu pek gerekmiyordu

Fiberi anca döşemeye başladılar bizimde 1 ay oldu geldi kutuda var binada ama aktifleşmedi henüz sözde 1gbs ama geç kaldılar bunu 2020de en geç ülkeye dağıtmaları gerekiyordu. Birde baktım takır takır halledebiliyorlarsağın solun biraz anasını bellediler tabi

Fiberi anca döşemeye başladılar bizimde 1 ay oldu geldi kutuda var binada ama aktifleşmedi henüz sözde 1gbs ama geç kaldılar bunu 2020de en geç ülkeye dağıtmaları gerekiyordu. Birde baktım takır takır halledebiliyorlarsağın solun biraz anasını bellediler tabi
Bizim burda 5 yıldır felan superonline varda türk telekom,türknet fln yoktu onlarda geliyor heralde başlayınca kolay zaten de bilerek yavaş davranıyorlar hrlde bizim burda kanalizasyondan çekiyorlar gibi sanki

Bizim burda 5 yıldır felan superonline varda türk telekom,türknet fln yoktu onlarda geliyor heralde başlayınca kolay zaten de bilerek yavaş davranıyorlar hrlde bizim burda kanalizasyondan çekiyorlar gibi sanki
Hayırlı olsun.
Umarım kısa zamanda bütün ülkeye dağıtırlar bakır kablolar tarih oldu ama sırf binalar eski diye halen eski teklojoji kullnılıyor.
Fiberi geçtim daha yeni teknolojiler geliyor fiber bile tarih olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,382
Üyeler
174,139
Son üye
yunus09
Geri