Neler Yeni

Sizce God of War ne zaman kırılır?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bu cumleyi dikkata almayacagim cunku akli yerinde olan boyle bise yazmaz
Tamam dostum, akıl sağlığım yerimde değil. Yerinde olsa pepegalar ile uğraşmazdım doğru.

Caelius

80+ Silver
Tamam dostum, akıl sağlığım yerimde değil. Yerinde olsa pepegalar ile uğraşmazdım doğru.
Akil sagligini kaybet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen zenginsin diye herkesin oyle oldugunu dusunuyorsun
1 Turkiyedeyiz bunu aklindan cikartma
2 Gelismis bir ulkede bile olsak adam yine vericek parasi yoksa mecbur

eybrosup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yavuz
Oyunlar keşke sadece ve sadece fiziksel kutularında satılsa da para ödemek zorunda kalsa halkımız. Crack = hırsızlık. Paran yoksa EĞLENEMEZSİN. Git A4 ile iskambil kağıdı yap kendine onlarla eğlen.
Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun, Allah rızası için? Forumda hesap olmadan dolaşıyordum normalde ama senin bu çocukça yorumlarını görünce dayanamadım kaydoldum. Paran yoksa eğlenemezsin ne demek? Bir de caps basmışsın ya şaka gibisin. Baba parasını yiyerek alıyorsunuz şu oyunları, ondan sonra burada millete caka atıyorsunuz. Asgari ücretin 4000 lira olduğu ülkede, zar zor bir bilgisayar alabilmişken gidip bir oyuna 330 lira vermek, benim için mantık dışı bir olay. Ben yeterince para kazanamadığım için ki bu durum hiç adil değil, sırf bu ülkenin ve işin stresinden biraz uzak kalabilmek için 330 lira mı vereceğim bir de? Önüme bedava sunulmuş bir imkan varken şahsen ben bütün birikimimi bu oyuna harcayamam. He bir de bir şey daha var, gitmişsin eğlence için oynanılan bir şey tartışılırken yukarıda insanın hayati ihtiyaçlarından biri olan giyinmeyle kıyaslamışsın ya, şakadan başka bir şey değil bence yorumun. O montu da bedava almak için bir imkanım olsa onu da yapardım, peki neden? Çünkü bana öyle bir imkan sunuluyor.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun, Allah rızası için? Forumda hesap olmadan dolaşıyordum normalde ama senin bu çocukça yorumlarını görünce dayanamadım kaydoldum. Paran yoksa eğlenemezsin ne demek? Bir de caps basmışsın ya şaka gibisin. Baba parasını yiyerek alıyorsunuz şu oyunları, ondan sonra burada millete caka atıyorsunuz. Asgari ücretin 4000 lira olduğu ülkede, zar zor bir bilgisayar alabilmişken gidip bir oyuna 330 lira vermek, benim için mantık dışı bir olay. Ben yeterince para kazanamadığım için ki bu durum hiç adil değil, sırf bu ülkenin ve işin stresinden biraz uzak kalabilmek için 330 lira mı vereceğim bir de? Önüme bedava sunulmuş bir imkan varken şahsen ben bütün birikimimi bu oyuna harcayamam. He bir de bir şey daha var, gitmişsin eğlence için oynanılan bir şey tartışılırken yukarıda insanın hayati ihtiyaçlarından biri olan giyinmeyle kıyaslamışsın ya, şakadan başka bir şey değil bence yorumun. O montu da bedava almak için bir imkanım olsa onu da yapardım, peki neden? Çünkü bana öyle bir imkan sunuluyor.
Baba parası 1 kere yemedim. 21 yaşındayım 9 yıldır çalışıyorum. Bedava sunulmuş, hahayt.
Akil sagligini kaybet

Sen zenginsin diye herkesin oyle oldugunu dusunuyorsun
1 Turkiyedeyiz bunu aklindan cikartma
2 Gelismis bir ulkede bile olsak adam yine vericek parasi yoksa mecbur
Zengin değilim asgari ücretten 1 tık üst alıyorum.
Türkiye'de değil, Venezuela'da ol yine para vermek zorundasın, oyun oynamak istiyorsan. Sokakta arkadaşlarımla aylık(futbol topu ile oynanan bir oyun belki yaşın tutmuyordur.) oynamak istediğim zaman gidip para bulup top satın alıyordum. Bilgisayarda oyun oynamak istediğim de de para bulup oynuyorum. Ya da en kötü 2-3-6 ay bekleyip indirimlerden alıyorum. Her yeni çıkan oyuna anında erişeceksiniz, para vermeden oynayacaksınız diye bir şey yok.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
"en çok korsan ürün indiren ülkelere baktığımızda; İtalya, İspanya, Fransa ve Brezilya'yı görüyoruz."
Ne hikmetse her oyunda İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve Portekizce var. Allah Allah crack kullanıyorlar ama dilleri her oyunda var neden acaba?

Hâlâ anlamadınız, dilimizi getirmemelerinin sebebi crack oynamamız değil.
Oradaki satışlarla bizdeki satışları ve fiyatları da karşılaştırmanı rica edeceğim. En ucuz biz alıyoruz, ona rağmen satış rakamlarını bir görmek lazım. Kabul etmek lazım oyun sektöründe fakir ve küçük bir pazarız. Bizimle uğraşmıyorlar. Bunun yanında dilimiz de nispeten zor bir dil.

Oyun pazarı büyük olunca doğal olarak satış da fazla olur korsan da.

Caelius

80+ Silver
Baba parası 1 kere yemedim. 21 yaşındayım 9 yıldır çalışıyorum. Bedava sunulmuş, hahayt.

Zengin değilim asgari ücretten 1 tık üst alıyorum.
Türkiye'de değil, Venezuela'da ol yine para vermek zorundasın, oyun oynamak istiyorsan. Sokakta arkadaşlarımla aylık(futbol topu ile oynanan bir oyun belki yaşın tutmuyordur.) oynamak istediğim zaman gidip para bulup top satın alıyordum. Bilgisayarda oyun oynamak istediğim de de para bulup oynuyorum. Ya da en kötü 2-3-6 ay bekleyip indirimlerden alıyorum. Her yeni çıkan oyuna anında erişeceksiniz, para vermeden oynayacaksınız diye bir şey yok.
Sen 21 yasindayim demissin 13 yasindaki bir cocuk dusun ozaman bu cocuk o oyunu nasil alacak oda mi gidip calissin

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Oradaki satışlarla bizdeki satışları ve fiyatları da karşılaştırmanı rica edeceğim. En ucuz biz alıyoruz, ona rağmen satış rakamlarını bir görmek lazım. Kabul etmek lazım oyun sektöründe fakir ve küçük bir pazarız. Bizimle uğraşmıyorlar. Bunun yanında dilimiz de nispeten zor bir dil.

Oyun pazarı büyük olunca doğal olarak satış da fazla olur korsan da.
2 3 kişinin cracki bırakmasıyla olacak iş değil başka nedenleride var.

arisaka

80+ Bronze
Gençler crack kullananlara değil de malum ülkeyi yönetenlere bu kadar tepki koysanız belki bir şeyler değişir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Son düzenleme:

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Ben böyle oyunları indirime girdiğinde ve epic gamesten +60tl lik kod ile alıyorum oyun hemen indirime girmez ama girine kadar indirimlerde aldığın oyunlar vardır onları oynayabilirsin ben öyle yapıyorum şahsen.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Gayet acik bie cumle anlamadiysan senle alakali
Hayır yani anlamadığım şey neye mecbur olduğu. Yemek ve su olmadan 10 gün yaşanabiliyor. Sonra ölüyorsun. Yemek yemeden sadece suyla 50 gün civarı yaşıyorsun, sonra ölüyorsun. Oyun olmayınca ne oluyor? Neye mecbur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,748
Üyeler
167,712
Son üye
entoo007
Top Bottom