Selam dostlar. Monitörden pek anlamam.
Bu iki monitörün farkı nedir hangisini almak daha mantıklı? Biri IPS biri VA, ne farkı olur?
Bu iki monitörün farkı nedir hangisini almak daha mantıklı? Biri IPS biri VA, ne farkı olur?
Hocam bilgisayar+monitöre 50k bütçe ayırdım monitör ne kadar f/p olursa o kadar iyi benim için ama 5kya kadar uygun sanırım benim için.burada senin seçim tercihlerin bu sorunun cevabını verecek
monitörde yükseklik ayarı pivot özelliği senin için önemli mi
ips genel olarak va panallere göre daha canlı renklere sahip monitörlerdir bu va nın kötü olduğunu göstermez ama va ya göre genel olarak daha canlıdır ips ler
hepsibuaradadan olmak zorunda mı (hepsiburada limiti filan mı kullanacaksınız)
4500 tl limit en üst limit mi
ne tarz oyunlar oynayacaksınızHocam bilgisayar+monitöre 50k bütçe ayırdım monitör ne kadar f/p olursa o kadar iyi benim için ama 5kya kadar uygun sanırım benim için.
Hepsiburadadan olmak zorunda değil.
Fps oyun oynamıyorum aman aman 0.01 ms e falan gerek yok. Monitörden çok bir beklentim yok açıkcası.
zaten sormak istediğim sorunun cevabını biraz vermişsiniz tam okumamışım pardonne tarz oyunlar oynayacaksınız
sisteminizdeki ekran kartı bütçenize göre bir tahmin yaparsam 2k oyunculuğuğun üstesinden gelebilecek bir kart gibi
öyle ise ve sadece csgo gibi oyunlar oynamayacaksanız 2k monitörlere bakmanızı öneririm tabi orda fiyat bir tık daha yükselebilir
ama sadece cs go valo gibi oyunlar oynayacaksanız iş başka
Yok hocam online oyun oynamıyorum çok çeşitli oyunlar oynuyorum hikayeli oyunlar genelde ama indie de oluyor. 2K tabii ki güzel olur ama f/p bir 2k monitör bulamadım ve öyle bir durumda sistemden kısmam gerekebilir onu da pek istemiyorum.ne tarz oyunlar oynayacaksınız
sisteminizdeki ekran kartı bütçenize göre bir tahmin yaparsam 2k oyunculuğuğun üstesinden gelebilecek bir kart gibi
öyle ise ve sadece csgo gibi oyunlar oynamayacaksanız 2k monitörlere bakmanızı öneririm tabi orda fiyat bir tık daha yükselebilir
ama sadece cs go valo gibi oyunlar oynayacaksanız iş başka
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten sormak istediğim sorunun cevabını biraz vermişsiniz tam okumamışım pardon
sisteminiz 2k oyunculuk için uygun bir sistemse ki büyük ihtimal öyle 2k monitörlere yönelin derim
Neyse bakalım yarın ola hayrola lg monitörü de siz önermiştiniz hocam.bana kalırsa firmaların 11 11 kampanyaları için birbirini yemeye başlayacağı saatleri bekle
illaki indirimde güzel ürünler olacaktır
5 olmaz 6 olur
ama 7.5-8k ya satılan bir 2k ürün o fiyata düşer
bu yüzden bütçe 1k daha zorlanabilir diye düşünüyoruö