Neler Yeni

SİZCE HANGİ PSUYU ALMALIYIM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
ama su fiyatla sunu almak cok daha mantikli olacaktir:

Ben de yakın zamanda bu psu'yu sipariş geçtim, en tepe modellerden bir tanesi, tam f/p psu yani yorumlar da baya iyi tavsiye ederim. Ayrıca bundan ucuza bu kalitede başka bir 850W görmedim şuanlık.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki hocam daha uyguna bir şeyler yok mu?80+ Gold'dan veya full modüler özellikten vazgeçebilirim.Butce konusunda çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama olabildiğince ucuz olmasını istiyorum.

Acikcasi, Amazon Germany'e tamam dedigin surece GF1 harici diger PSU'lar en azindan benim agzimda eksi bir tat birakiyor... O yuzden bence bir seylerden kismamani tavsiye ederim.

Su aralar basim agridigi icin dogru durust telefona bakamiyorum, fiyatlardan uzak kaldim diyebilirim. En son hatirladigim RM750'nin beyaz modelinin 1900 TL olduguydu. Bu fiyat bandinda Performance GD'nin 750W'lik modeli de var ama anakartinda tek degil birden cok CPU guc girisi varsa onu tercih etme.

İstersen buraya gozune kestirdigin modellerin hepsini at, ben de yorum yapayim bu halimle ancak boyle daha kolay olur sanirim. Yurt disindan teslimat sorun degilse Amazon Germany gibi saticilardan uygun urunler cikiyor ki GF1 keza orada duruyor.

MYSTIC

80+ Silver
Acikcasi, Amazon Germany'e tamam dedigin surece GF1 harici diger PSU'lar en azindan benim agzimda eksi bir tat birakiyor... O yuzden bence bir seylerden kismamani tavsiye ederim.

Su aralar basim agridigi icin dogru durust telefona bakamiyorum, fiyatlardan uzak kaldim diyebilirim. En son hatirladigim RM750'nin beyaz modelinin 1900 TL olduguydu. Bu fiyat bandinda Performance GD'nin 750W'lik modeli de var ama anakartinda tek degil birden cok CPU guc girisi varsa onu tercih etme.

İstersen buraya gozune kestirdigin modellerin hepsini at, ben de yorum yapayim bu halimle ancak boyle daha kolay olur sanirim. Yurt disindan teslimat sorun degilse Amazon Germany gibi saticilardan uygun urunler cikiyor ki GF1 keza orada duruyor.
Öncelikle geçmiş olsun hocam.
1.Anakartimin birden çok veya tek CPU girişi olduğunu nasıl anlarım? Markanın kendi sitesinde yazıyor mu?
2.Yurt dışından olması sorun değil.Sadece biraz geç geliyor o kadar.Benim de çok acelem yok zaten.
3.Gozume kestirdiğim psulari konunun ilk mesajında paylaşmıştım.(Eger siz farklı bir şey demeye calistiysaniz lütfen yazın)

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle geçmiş olsun hocam.
1.Anakartimin birden çok veya tek CPU girişi olduğunu nasıl anlarım? Markanın kendi sitesinde yazıyor mu?
2.Yurt dışından olması sorun değil.Sadece biraz geç geliyor o kadar.Benim de çok acelem yok zaten.
3.Gozume kestirdiğim psulari konunun ilk mesajında paylaşmıştım.(Eger siz farklı bir şey demeye calistiysaniz lütfen yazın)

1- Anakartinin sitesine bakarak bu sorunun cevabini alabilirsin, anakartin genelde sol ust tarafinda bulunur. Resimlerden anlamazsan teknik ozellikler kisminda guc girislerinin oldugu yere bakabilirsin, 4+4 CPU veya EPS diye yazarlar.

3- O modeller iyi degil veya giris seviyesi kaliyor, farkli bir sey demeye calismadim aslinda. Bir tek Performance GD iyi denebilir SS Cool Zero haricinde.

Elite: Ucuz yoldan fazla guc.

P750GM: 2021 Kasim ayinda yenilendiler, patlama sorunlari giderildi ve PWR_OK dogru ayarlandi. Ama overall performans yine cok iyi degil.

EVGA GQ: Bilmiyorum, inceleme bulamadim.

Pure Power: Bilmiyorum.

MWE Bronze V2: İc yapisi cok iyi degil sadece ortalama, performansi hakkinda bilgi yok.

MYSTIC

80+ Silver
1- Anakartinin sitesine bakarak bu sorunun cevabini alabilirsin, anakartin genelde sol ust tarafinda bulunur. Resimlerden anlamazsan teknik ozellikler kisminda guc girislerinin oldugu yere bakabilirsin, 4+4 CPU veya EPS diye yazarlar.

3- O modeller iyi degil veya giris seviyesi kaliyor, farkli bir sey demeye calismadim aslinda. Bir tek Performance GD iyi denebilir SS Cool Zero haricinde.

Elite: Ucuz yoldan fazla guc.

P750GM: 2021 Kasim ayinda yenilendiler, patlama sorunlari giderildi ve PWR_OK dogru ayarlandi. Ama overall performans yine cok iyi degil.

EVGA GQ: Bilmiyorum, inceleme bulamadim.

Pure Power: Bilmiyorum.

MWE Bronze V2: İc yapisi cok iyi degil sadece ortalama, performansi hakkinda bilgi yok.
Dediğiniz şeylerden sonra, almak istediğim süre içerisinde ss cool zero veya performace gd'ye indirim bekleyeceğim(GF1'e indirim gelirse de alırım).İndirim olmazsa veya bütçemi zorlanmadan arttırabilirsem GF1 alacağım.Teşekkür ederim hocam önerilerin ve verdiğin bilgiler için.İyi akşamlar,iyi forumlar.

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar normalde Sharkoon SS cool zero alacaktım ama fiyatı artö0ış.Tekardan sorayım dedim.
Şu an aklımdakiler bunlar.Kalitesiz olanları söyler veya başka öneri sunarsanız sevinirim
@of Beauty and Rage bana ss cool zero önermiştin.Hala fiyatına değer mi?
Highpower veyq be quite alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,556
Üyeler
167,514
Son üye
Literary
Top Bottom