SİZCE HANGİ PSUYU ALMALIYIM?

MYSTIC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
Bütçe
1800
Arkadaşlar normalde Sharkoon SS cool zero alacaktım ama fiyatı artö0ış.Tekardan sorayım dedim.
Şu an aklımdakiler bunlar.Kalitesiz olanları söyler veya başka öneri sunarsanız sevinirim
@of Beauty and Rage bana ss cool zero önermiştin.Hala fiyatına değer mi?

Arkadaşlar normalde Sharkoon SS cool zero alacaktım ama fiyatı artö0ış.Tekardan sorayım dedim.
Şu an aklımdakiler bunlar.Kalitesiz olanları söyler veya başka öneri sunarsanız sevinirim
@of Beauty and Rage bana ss cool zero önermiştin.Hala fiyatına değer mi?

https://www.akakce.com/power-supply...ronze-certified-psu-eu-fiyati,1310010960.html kullanıyorum çok memnunum corsair bu işin en iyisi

hocam bronze sertifikalı ve benim attığımda sessiz mod ve soğutma modu var benimki birde gold sertifikalı
Onlara çok takılma kötü markalar da koyar onları ama iş yapmaz

Onlara çok takılma kötü markalar da koyar onları ama iş yapmaz
hocam sharkona kötü mü dediniz ben mi öyle anladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanmasam bile sahrkon kaliteli bir marka

hocam sharkona kötü mü dediniz ben mi öyle anladım

ben kullanmasam bile sahrkon kaliteli bir marka
Kalite ayrı iui marka ayrı knk nu işin en iyisidir corsair psuları .

Hocam mantığın yanlış.Marka olarak bakmayacaksın model olarak bakacaksın.
Kanka sana bilgiyi kim verdi bilmiyorum ama corsair psu da en iyi marka modelleri üretir veriler de öyle gösteriyor stabilite anlamında sharkon kötü marka olmaya bilir ama pc si güzel olan insnaların sharkon kullandığını gördün mü bence görmedin :)

Hocam mantığın yanlış.Marka olarak bakmayacaksın model olarak bakacaksın.

Kalite,markadan daha önemlidir.
Kalite açısından corsair daha iyi diyorum zaten . Arkadaşım corsair ile sharkonu bir tutan insanda ne bileyim

Kanka sana bilgiyi kim verdi bilmiyorum ama corsair psu da en iyi marka modelleri üretir veriler de öyle gösteriyor stabilite anlamında sharkon kötü marka olmaya bilir ama pc si güzel olan insnaların sharkon kullandığını gördün mü bence görmedin :)

Kalite açısından corsair daha iyi diyorum zaten . Arkadaşım corsair ile sharkonu bir tutan insanda ne bileyim
YA KARDEŞİM BİRAK SU DÜŞÜNCEYİ.PCSİ GUZEL OLAN İNSANLARİN SHARKOON KULLANILDIĞINI GÖRDÜN MÜ? DEMEK NE YA?!
CORSAİR, SHARKOONDAN DAHA İYİ OLABİLİR AMA SS COOL ZERO,SENİN ATTIĞIN PSUDAN COK DAHA İYİ.Umarim anlamışsındır.Birak şu düşünceyi küfür etmek istemiyorum.

YA KARDEŞİM BİRAK SU DÜŞÜNCEYİ.PCSİ GUZEL OLAN İNSANLARİN SHARKOON KULLANILDIĞINI GÖRDÜN MÜ? DEMEK NE YA?!
CORSAİR, SHARKOONDAN DAHA İYİ OLABİLİR AMA SS COOL ZERO,SENİN ATTIĞIN PSUDAN COK DAHA İYİ.Umarim anlamışsındır.Birak şu düşünceyi küfür etmek istemiyorum.
1. Pc işinden çok anlamadığın 1 2. Burda 10 tane corsair mi sharkon mu iyi diyen konu aç 1 kişi sharkon demez benim sana attığım bronz olanı gold corsiar ile gold sharkonu karşılaştır corsair eze eze ezer kalite açısından 3. Zaten bana küfür edemezsin o kadar erkek yeri değil burası öğren gel abisi

1. Pc işinden çok anlamadığın 1 2. Burda 10 tane corsair mi sharkon mu iyi diyen konu aç 1 kişi sharkon demez benim sana attığım bronz olanı gold corsiar ile gold sharkonu karşılaştır corsair eze eze ezer kalite açısından 3. Zaten bana küfür edemezsin o kadar erkek yeri değil burası öğren gel abisi
Ya bi git Allah aşkına.GERCEKTEN SENDE BİR ŞEYLER VAR.
YA NİYE CORSAİR VS SHARKOON DİYOSUN LA NİYEEEE
BEN DEDİM ZATEN CORSAİR MARKA OLARAK DAHA İYİ DİYE
Ama ss Cool Zero ezer senin attığın MODELİ(MARKAYİ DEĞİL BAK MODELİ)

Git la başka konuya git.Asil pcden anlamayan sensin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri