Sizce hangi telefon ? Redmi Note 14 Pro+ / Poco x7 Pro

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
850
Selamlar,

Elimde s23 Ultra mevcuttu ısınma şikayetim vardı en sonunda telefon kapandı anakart arızası oldu prof tamirciye gönderdim işlemci vs kalıp yaptılar olmadı telefon resmen öldü . Belki çıkma anakart alabilirim.
(S23 ve s24 kronik sorunları varmış)

Çıkma anakart bulamazsam yada olmaz ise aklımda bu telefonlar var . Sadece belirli bi süre kullancam sonra amiral gemisi telefona geçeceğim.

Oyun ve sosyal medya sıklıkla çok kullanıyorum sizce hangisi alayım ? Poco x7 Pro olarak öne geçiyor.

Not : Yurtdışı kayıtlı olarak alacağım ikisi 15k ediyor zaten (tanıdığım satıcı var)

1748550055797.webp

x7 pro kullanıyorum tas gıbı telefon

Isınma vs bazı problemler varmıs sende var mı bu tarz ? Hangi oyun oynuyorsun
Ben X6 pro kullanıyorum. Wildrif oynuyorum ısınıyor ama eli rahatsız etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isınma vs bazı problemler varmıs sende var mı bu tarz ? Hangi oyun oynuyorsun
Bı ara roblox oynamayı denemiştim bitek onda telefon alev gibi oldu onun haricinde öbür oyunlarda çok ısınmadı

Selamlar,

Elimde s23 Ultra mevcuttu ısınma şikayetim vardı en sonunda telefon kapandı anakart arızası oldu prof tamirciye gönderdim işlemci vs kalıp yaptılar olmadı telefon resmen öldü . Belki çıkma anakart alabilirim.
(S23 ve s24 kronik sorunları varmış)

Çıkma anakart bulamazsam yada olmaz ise aklımda bu telefonlar var . Sadece belirli bi süre kullancam sonra amiral gemisi telefona geçeceğim.

Oyun ve sosyal medya sıklıkla çok kullanıyorum sizce hangisi alayım ? Poco x7 Pro olarak öne geçiyor.

Not : Yurtdışı kayıtlı olarak alacağım ikisi 15k ediyor zaten (tanıdığım satıcı var)

Alıntıyı görüntüle
Ikiside alinmaz sosyal medya icin hocam. Xiaomi 14T alin.

Ben X6 pro kullanıyorum. Wildrif oynuyorum ısınıyor ama eli rahatsız etmiyor

Bı ara roblox oynamayı denemiştim bitek onda telefon alev gibi oldu onun haricinde öbür oyunlarda çok ısınmadı
Benim zaten main oyun olarak mlbb oda 120 fps versin yeter

Ikiside alinmaz sosyal medya icin hocam. Xiaomi 14T alin.
Neden hocam işlemci olarak bi tık geride .

Benim zaten main oyun olarak mlbb oda 120 fps versin yeter

Neden hocam işlemci olarak bi tık geride .
Reklamli arayuze sahip hocam Poco ve Redmiler. Ayrica Xiaomi 14T, S24 FE'den de daha iyi fotograf cekiyor. Yani Poco falan rakip degil.

Reklamli arayuze sahip hocam Poco ve Redmiler. Ayrica Xiaomi 14T, S24 FE'den de daha iyi fotograf cekiyor. Yani Poco falan rakip degil.
Reklam işi zaten romla veya rootla çözülür . Bi düşüneyim bakam henüz karar net değil

İkiside ısınıyor ve işletim sistemi rezalet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri