Bence hala alınırmerhaba foruma daha yeni katıldım . telefon almayı düsünüyorum sizce hayla iphone 8 plus alınır mı ? sizin öneriniz var mı . Şuan android kullanıyorum ama memnun değilim
düşündüğüm 128 gb siyah modeli , bilmiyorum belki s10 alma ihtimalimde var düşünceler içerisindeyimbencede 11 alman daha mantıklı ama iphone 8 plus ta uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum çok uzun zaman güncelleme alır ama 64gb modelini almanı önermem
128gb olan modeli baya güzeldir marka takıntın yoksa o bütçede eminim çok güzel üst seviye android telefonlar vardırdüşündüğüm 128 gb siyah modeli , bilmiyorum belki s10 alma ihtimalimde var düşünceler içerisindeyim
xiaomi redmi not 8 pro güzel bir telefon öneririm kamerası da güzel oyun açısından hiç donma takılma yok pubg oynıyacaksan full ayarlarda bile oynarsın çok güzelmerhaba foruma daha yeni katıldım . telefon almayı düsünüyorum sizce hayla iphone 8 plus alınır mı ? sizin öneriniz var mı . Şuan android kullanıyorum ama memnun değilim
android olarak samsung veya huawei düşünüyordumIPhone önermem hocam gereksiz pahalı 11 performansı 4000-5000 TL civarı android telefonlarda bulabilirsin. Iphone 8 performasını ise 3000 Tl civarı bir android telefonda bulabilirsin. Fazla 5000 Tl falan veriyorsunuz peki neden? Isırılmış elma için mi? Tek artısı stabil bir işletim sistemi o kadar. Eskiden kamerası güzel diye övülüyordu ama artık Xİaomi ve Huawei gibi ucuz telefonlarda bile mükemmel kameralar var. Gösteriş için alınır.
Iphone olması şartmı? Açıkcası xiaomi veya huawei fiyat performans açısından iphoneden çok daha üstün. Hep iphone8 çıkalı uzun zaman oldu bir süre sonra güncelleme almayabilir.merhaba foruma daha yeni katıldım . telefon almayı düsünüyorum sizce hayla iphone 8 plus alınır mı ? sizin öneriniz var mı . Şuan android kullanıyorum ama memnun değilim