Neler Yeni

sizce hangi telefon

burakcg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burakcan Gebeş
merhaba foruma daha yeni katıldım . telefon almayı düsünüyorum sizce hayla iphone 8 plus alınır mı ? sizin öneriniz var mı . Şuan android kullanıyorum ama memnun değilim :(

Emre Baş

80+ Gold
11 tavsiye ederim ama bütçe ona yetmiyorsa alı alınabilir

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
bencede 11 alman daha mantıklı ama iphone 8 plus ta uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum çok uzun zaman güncelleme alır ama 64gb modelini almanı önermem

burakcg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burakcan Gebeş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bencede 11 alman daha mantıklı ama iphone 8 plus ta uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum çok uzun zaman güncelleme alır ama 64gb modelini almanı önermem
düşündüğüm 128 gb siyah modeli , bilmiyorum belki s10 alma ihtimalimde var düşünceler içerisindeyim :(

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
IPhone önermem hocam gereksiz pahalı 11 performansı 4000-5000 TL civarı android telefonlarda bulabilirsin. Iphone 8 performasını ise 3000 Tl civarı bir android telefonda bulabilirsin. Fazla 5000 Tl falan veriyorsunuz peki neden? Isırılmış elma için mi? Tek artısı stabil bir işletim sistemi o kadar. Eskiden kamerası güzel diye övülüyordu ama artık Xİaomi ve Huawei gibi ucuz telefonlarda bile mükemmel kameralar var. Gösteriş için alınır.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
düşündüğüm 128 gb siyah modeli , bilmiyorum belki s10 alma ihtimalimde var düşünceler içerisindeyim :(
128gb olan modeli baya güzeldir marka takıntın yoksa o bütçede eminim çok güzel üst seviye android telefonlar vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷 𝓢𝓮𝔂𝔂𝓲𝓭𝓸ğ𝓵𝓾
merhaba foruma daha yeni katıldım . telefon almayı düsünüyorum sizce hayla iphone 8 plus alınır mı ? sizin öneriniz var mı . Şuan android kullanıyorum ama memnun değilim :(
xiaomi redmi not 8 pro güzel bir telefon öneririm kamerası da güzel oyun açısından hiç donma takılma yok pubg oynıyacaksan full ayarlarda bile oynarsın çok güzel

burakcg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burakcan Gebeş
benim için marka önemli değil biraz oyun oynamak sarjımın kısa surede bitmemesi ve güzel wifi ve mobil vericileri ile müzik dinlemek .
Mesaj otomatik birleştirildi:

IPhone önermem hocam gereksiz pahalı 11 performansı 4000-5000 TL civarı android telefonlarda bulabilirsin. Iphone 8 performasını ise 3000 Tl civarı bir android telefonda bulabilirsin. Fazla 5000 Tl falan veriyorsunuz peki neden? Isırılmış elma için mi? Tek artısı stabil bir işletim sistemi o kadar. Eskiden kamerası güzel diye övülüyordu ama artık Xİaomi ve Huawei gibi ucuz telefonlarda bile mükemmel kameralar var. Gösteriş için alınır.
android olarak samsung veya huawei düşünüyordum

EmreTRk

80+ Bronze
Iphone olması şartmı? Açıkcası xiaomi veya huawei fiyat performans açısından iphoneden çok daha üstün. Hep iphone8 çıkalı uzun zaman oldu bir süre sonra güncelleme almayabilir.

Mad_Dark

80+
İPhone iyi hoş cihaz da android daha kapsamlı bir donanım verir o fiyata. bütçeniz yeterliyse 8 plus yerine daha yeni model olan 11 ı tavsiye ederim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom