Neler Yeni

Sizce Hangi Telefonu Almalıyım?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Xiaomi Poco x3 NFC 128GB
Samsung M51 128GB
Sizce hangisini almalıyım hem oyun oynayacağım hemde fotoğraf güzel çeken bir telefon istiyorum
İkisinide yapabileceğim telefon hangisi sizce
Poco alıcaksan hatalara ve arızalara hazır olmalısın, kronik hatalardan bahsetmiyorum bile. Samsung alman daha iyi bir karar olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii bütçeniz varsa A51 alın (Bruh m51 daha pahalıymış).

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
A71 alma. M51 al. Poco X3'de MIUI deli edebilir ve 120Hz hem LCD, hem de bataryanı harcar. Yine araştırma yapmadan konuşmuşlar...
Çok bilmiş abi aradaki fiyat farkını, M51'in berbat kamerasını hiç göz önünde bulundurmuyorsun. Ayrıca adam oyun oynamak istiyor Poco'da 120hz ekran var gayet güçlü bir işlemci var. Çok bilmişlik yapma istersen, ha öneri yine de sen bilirsin.

techno3030

80+ Bronze
Çok bilmiş abi aradaki fiyat farkını, M51'in berbat kamerasını hiç göz önünde bulundurmuyorsun. Ayrıca adam oyun oynamak istiyor Poco'da 120hz ekran var gayet güçlü bir işlemci var. Çok bilmişlik yapma istersen, ha öneri yine de sen bilirsin.
Çok bilmişlik yapma diyemezsin bana. Ek olarak M51'in kamerası berbat falan değil. O aradaki çipset farkını fark etmez bile. O Super AMOLED+ güzelliğinden vazgeçip batarya içici 120Hz LCD ekran alsın. Haha, çok bilmişlik yapıyormuşum.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok bilmişlik yapma diyemezsin bana.
Öneri olduğunu belirttim. Kullanan biri vardı forumda, ban yediği için etiketleyemiyorum ama inanılmaz batarya çöp kamera demişti YANİ BERBAT. Bana bir daha yazarsan seni dikkate almayacağım sonra kawga çıkacak.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Öneri olduğunu belirttim. Kullanan biri vardı forumda, ban yediği için etiketleyemiyorum ama inanılmaz batarya çöp kamera demişti YANİ BERBAT. Bana bir daha yazarsan seni dikkate almayacağım sonra kawga çıkacak.
Bir kişinin dediğiyle ürüne "çöp" demek mantıksız bence.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

techno3030

80+ Bronze
Bakalııım. GSMArena ekrana testlerinde "basit ama iyi" demiş. Kamerası üzmüyor ve batarya ömrü mis gibi. Sanırım tek bir arkadaşın çöp demesi, koskoca laboratuvar testleri yapan GSMArena'nın iyi demesinden daha önemli...

Top Bottom