KESİNLİKLE WİNDOWS 10 PROryzen 5 3600
asus b550 tuf gaming
3600mhz cl18
970evo
860 evo
750w PSU
dark guardian pro
2060
KESİNLİKLE WİNDOWS 10 PROryzen 5 3600
asus b550 tuf gaming
3600mhz cl18
970evo
860 evo
750w PSU
dark guardian pro
2060
Microsoft DirectX 12 değil ki CS:GO? Onu geçtim 32 bit bir oyun. Daha 64 biti bile değil.8.1 dx12 desteklemiyor diye biliyorum. Bu yüzdende cs go gibi oyunları oynayamıyor olman lazım
Ne alakası yok kardes dx12 desteklemiyor 8.1 ve cs go dx12 ile çalışıyor. Oyunun ne zaman çıktıgını önemi yokyo cs go 2012 de çıktı onlar oynayabiliyordu ve alakası yok ki yine oynarsın Windows 10 kullanmış biriolarak hiç sevmiyorum keşke 8.1e hemen geçebilsem
yaşadım ben bunuMicrosoft DirectX 12 değil ki CS:GO? Onu geçtim 32 bit bir oyun. Daha 64 biti bile değil.
Saçmalama. Microsoft DirectX 9.0 oyunu.Ne alakası yok kardes dx12 desteklemiyor 8.1 ve cs go dx12 ile çalışıyor. Oyunun ne zaman çıktıgını önemi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşadım ben bunu
Hata olarak dx12 hatası veriyorMicrosoft DirectX 12 değil ki CS:GO? Onu geçtim 32 bit bir oyun. Daha 64 biti bile değil.
bana değil kuzenime de sorabilirsinNe alakası yok kardes dx12 desteklemiyor 8.1 ve cs go dx12 ile çalışıyor. Oyunun ne zaman çıktıgını önemi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşadım ben bunu
Senin sorunun bam başka. DX9 oyunu CS:GO. Hem DX11 Software level 12 tarzı şeyler var.Hata olarak dx12 hatası veriyor
8.1, DX11.2 ile geliyor. Hiçbir DirectX sürümüne yükseltilemez ve düşürülemez.bana değil kuzenime de sorabilirsinonun sistemde rx 570 var ben ona 8.1 kurdum csgodan başlıyor oyunlar
ama her halde o dx11 mi kurmuştu sonradan pek hatırlamıyorum
Aman be ne haliniz varsa görünSenin sorunun bam başka. DX9 oyunu CS:GO. Hem DX11 Software level 12 tarzı şeyler var.
1511'den beri kullanıyorum ben şahsen. Sorunlarla dolu. (2015)burada acaba kesinlikle w10 diyen arkadaşlara soruyorum siz kaç yıl w10 kullandınız. arama yerinde işte dosya bilmem ne orada bile error veriyor error değil de hata aradığım dosya ravenfield o: fotoğraflar yani bu bana mı özel ben anlamıyorum 8.1 öyle sorunsuz işletim sistemi ki hatta ben w10dan bıktığım için linux kullanmaya başladım o kadar düşünün oyun oynayamıyorum ama kali linux beni aşırı mutlu ediyor. bana sorarsanız w10mu kali linux mu koşa koşa kali derim.
hakkaten knk ya onun yüzünden kali kullanmaya başladım yakında minte geçicem sizlere iyi buglar gelmiş en iyi osu 10 sanıyorlar tecrübesizlik budur.1511'den beri kullanıyorum ben şahsen. Sorunlarla dolu.
Bende bir sorun yok bu arada.hakkaten knk ya onun yüzünden kali kullanmaya başladım yakında minte geçicem sizlere iyi buglar gelmiş en iyi osu 10 sanıyorlar tecrübesizlik budur.
Linux 5.9 RC2 en iyi OS. USB 4.0 vs. destekliyor.hakkaten knk ya onun yüzünden kali kullanmaya başladım yakında minte geçicem sizlere iyi buglar gelmiş en iyi osu 10 sanıyorlar tecrübesizlik budur.