Çözüldü✓ Sizce hangisini almalıyım

Hocam Gaming gen tr dışında bir yerden alırsanız türkiye de galx ın şubesi gibi bir şey olmadığı için garanti veya geri iade çok zor!
anladım hocam teşekkürler zaten markada sıkıntı yok ama garantisi için gidicek yerde yok gibi asus düşünüyorum inşallah

tuf kullanınca ekstra bir artısı olmuyor
hatta şunu al
hocam nvidia almakta kararlıyım hatta önceki açtığım konularda bahsettim amd ile ne yaşadığımı şuan öyle değil düzeldi ama nvidia dahada güven veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 5070 alıcam diyor yoksa bu da çok iyi kart
evet hocam kartı beğeniyorum ama yayın falanda açıyorum o yüzden mecbur nvidia

hocam nvidia almakta kararlıyım hatta önceki açtığım konularda bahsettim amd ile ne yaşadığımı şuan öyle değil düzeldi ama nvidia dahada güven veriyor
valla tercih sizin 3-4 k fazla vermeye inanın değmez ama onu bilerek alın

valla tercih sizin 3-4 k fazla vermeye inanın değmez ama onu bilerek alın
hocam 3k fark var zaten 3k problem değil soğutması daha iyi olsun yeter tuf zaten üst bir seri önceden ventus 2x 4070 ti super vardı o yüzden iki fanlı almakta istemiyorum

hocam 3k fark var zaten 3k problem değil soğutması daha iyi olsun yeter tuf zaten üst bir seri önceden ventus 2x 4070 ti super vardı o yüzden iki fanlı almakta istemiyorum
5070 çok güç çekmiyor soğutma konusunda bir problem yaşatmaz hiçbiri

4070 Ti süper daha iyidi neden onu bıraktınjz

4070 Ti süper daha iyidi neden onu bıraktınjz
hocam telefon almam gerekliydi taksit kaldırıldığı için ekran kartını satmıştım 4 ay önce şimdide taksitle alıcam kartı inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri