Neler Yeni

Sizce indirime girme şansı var mı?

GetR

80+
Bu klavyeyi alacaktım fakat gördüğünüz gibi 9 binden 11 bine kadar çıkmış iyzico ile alırsam 10k ye düşüyor ama biraz fazla geldi sizce bu klavyenin fiyatı düşer mi? Limited edition olduğunu biliyorum o yüzden düşmeyebilir de ama gördüğünüz gibi stoğu da 8'den 25'e kadar çıkmış hem stok hemde fiyat arttı pek anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusufcan Koçkaya
uzun zamandır bir klavyenin bu kadar paylaşıldığını görmemiştim. fiyatı iner gibi gözükmüyor açıkçası

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
berkay
Bu klavyeyi alacaktım fakat gördüğünüz gibi 9 binden 11 bine kadar çıkmış iyzico ile alırsam 10k ye düşüyor ama biraz fazla geldi sizce bu klavyenin fiyatı düşer mi? Limited edition olduğunu biliyorum o yüzden düşmeyebilir de ama gördüğünüz gibi stoğu da 8'den 25'e kadar çıkmış hem stok hemde fiyat arttı pek anlamadım
hocam bir klavyeye bu kadar para vermek mantıksız . En azından sisteminize yükseltme yaparsınız bence

GetR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun zamandır bir klavyenin bu kadar paylaşıldığını görmemiştim. fiyatı iner gibi gözükmüyor açıkçası
alternatif olarak bu var fakat pek beğenmedim görünüşünü ve F tuşları yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusufcan Koçkaya
hocam bir klavyeye bu kadar para vermek mantıksız . En azından sisteminize yükseltme yaparsınız bence
kesinlikle katılıyorum, zamanında 350tlye aldığım gamepower klavye hala taş gibi hatasız çalışıyor

GetR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle katılıyorum, zamanında 350tlye aldığım gamepower klavye hala taş gibi hatasız çalışıyor
küçük dokunuşlarımı algılayacak klavye arıyorum böyle blok atılan oyunları oldukça fazla oynuyorum ve şimdi ki kullandığım laptop klavyesi yetişemiyor yani tam basmam gerekiyor, böyle azıcık basınca tetiklenecek bir klavye alıyorum ayrıca socd ve snap tap özelliği bulunmalı kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusufcan Koçkaya
küçük dokunuşlarımı algılayacak klavye arıyorum böyle blok atılan oyunları oldukça fazla oynuyorum ve şimdi ki kullandığım laptop klavyesi yetişemiyor yani tam basmam gerekiyor, böyle azıcık basınca tetiklenecek bir klavye alıyorum ayrıca socd ve snap tap özelliği bulunmalı kesinlikle
herhangi bir red switch klavye yeterli olmaz mı?

chade

80+ Bronze
hocam wooting 60he diye bir klavye var. esporcular onu kullanıyor hep. bir bak istersen. fiyatı daha ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusufcan Koçkaya
çok bir bilgim yok açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek olarak , daha uyguna da bulunabilir tabii

GetR

80+
çok bir bilgim yok açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek olarak , daha uyguna da bulunabilir tabii
yok bunlar kötü 2. olarak dediğim gibi bunu düşünüyorum özellikleri aynı akko ile

Top Bottom