Umarım Kılıçdaroğlu olur ama meclisi kaybettik yani çıkmazdayız.Seçim 2.tura kaldı sizce RTE %49 aldı kk%45 Sinan oğan %5 aldı 2.turdan kim galip gelebilir
Halk TV'de Mansur Ve İmamoğlu 10-15 DK'de bir çıkıp konuşma yapıyordu. Mansur öndeyiz dedi. Hem sonra Kılıçdaroğlu da geldi.neden seçim günü chp canlı yayın açıp bize verileri doğru şekilde vermedi?
Ama Oğan'ın da ne yapacağı belli olmaz. Zaten Kılıçdaroğlu bir kere alsa devamının da kusursuz bir şekilde geleceğine inanıyorum.CHP'nin iletişim stratejisi bence iyiydi ama iç anadolu da karşılığını bulmamış, özellikle milliyetçi kesimin oy oranında artış olurken İyi parti sabit kalmış. CHP ve İyi partinin milletvekili oy oranları gerçekten düşük. Ben milliyetçi görüşün oy oranının sanıldığı kadar çok artmadığını ama CHP'nin 6 okundan biri halkçılıksa diğeri de Atatürk milliyetçiliğidir, sandık bunu hatırlatmıştır sonucunu doğru görüyorum. İletişim planı buna evrilmeli. Aslında tam olarak Gaffar Okkan örnek alınmalı.
Erdoğan bence alabileceği maksimum oyu aldı, CHP Oğan ile ittifak yapıp sandık güvenliği sağlayabilirse alır, ikisi olmazsa imkanı yok.
Çok büyük bir Sosyal medya kullanımı söz konusu ve CHP sandık başına görevli için inanılmaz derecede reklam yapıyor. Kolay bir başvuru sayfası oluşturdu bu kısımdan başvuru alıyorlar. Dolayısıyla sahip çıkacaktır.KK oyların büyük bölümü gençlerden geliyor. Gençlerin bir çoğu da ikametini üniversite okuduğu şehre aldırmadı. Tekrar tekrar nasıl gel git yapacaklar? Deprem bölgeleri apayrı bir muamma. Chp sandıklara sahip olabildi mi ya da olabilecek mi ?
deprem bölgesi?KK oyların büyük bölümü gençlerden geliyor. Gençlerin bir çoğu da ikametini üniversite okuduğu şehre aldırmadı. Tekrar tekrar nasıl gel git yapacaklar? Deprem bölgeleri apayrı bir muamma. Chp sandıklara sahip olabildi mi ya da olabilecek mi ?