Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İceWolf

80+ Silver
Ben zaten Muharrem İnce'yi destekliyorum ilk zamandan beridir. Ona kızıpta, takipten çıkan, sonra "Sana muhtacız" diyen o kitleden görme beni aman ha. Genel olarak ülkenin ona muhtaç olduğunu belirtmek istedim. Maalesef adama şantaj uyguladılar.
Sana demedim zaten. Bu kitle niye muhtaç dedim. Beynini kullanabilen, değerlendirme yapabilen sonuçtada seçim hakkını kullanan kişiye saygı duyulur. Bu "eşşeği bağlasalar veririm, Tuvalet Terliğini koysalar veririm" diyen kitle için diyorum.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Samet Albayrak
RTE yine alır. Görünen köy uzakta değildir.

İceWolf

80+ Silver
RTE yine alır. Görünen köy uzakta değildir.
Alırmı? alır bencede. Ama hangi sonuçla alacağı daha önemli. %51 falan alırsa çok rahat olmaz. %55-60 lara çıkarsa HDPKK nın ÖZERKLİK VERECEĞİM in bedelini öder ve doğal Muhalefet liderleri komple yokolur.

tabii ki Babacan ve Davutoğlu hariç, çünkü CHP kaybederken onlar kazandılar... Hiç oyları olmadan 47MV aldılar. 47 MV boru değil. Nerdeyse 5.000.000 oy CHP den kendilerine aktarıldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,897
İsim
Burak Karadağ
Alırmı? alır bencede. Ama hangi sonuçla alacağı daha önemli. %51 falan alırsa çok rahat olmaz. %55-60 lara çıkarsa HDPKK nın ÖZERKLİK VERECEĞİM in bedelini öder ve doğal Muhalefet liderleri komple yokolur.

tabii ki Babacan ve Davutoğlu hariç, çünkü CHP kaybederken onlar kazandılar... Hiç oyları olmadan 47MV aldılar. 47 MV boru değil. Nerdeyse 5.000.000 oy CHP den kendilerine aktarıldı.
Sorma ya zerre faydaları olmadı ve milletvekili çıkarttılar. KK gene hırslanıp kendi ayağına sıktı

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Samet Albayrak
Alırmı? alır bencede. Ama hangi sonuçla alacağı daha önemli. %51 falan alırsa çok rahat olmaz. %55-60 lara çıkarsa HDPKK nın ÖZERKLİK VERECEĞİM in bedelini öder ve Muhalefet komple yokolur.
O kadar fark olacağını sanmam tahminim %52 civarı olur. Sinan Oğan gibi kişilerin seçime girip renk katması çok iyi. Bence Muharrem İnce çekilmek ile büyük yanlış yaptı. Sinan Oğan'ın kitle kafası karışık olan kitle, iki taraftan da kaçıp alternatif arayan kişiler çoğu. Bu gün Sinan Oğan hiç biriyle anlaşamasa ordan dağılan kişilerin bir kısmı AKP tarafına oy verecek diye düşünüyorum. Olurda CHP ile anlaşırsa yine AKP güzel bir pay alır bu seçmenden. Sinan Oğan'ın kitlesi AKP, CHP gibi oturmuş bir kitle değil. Ama böyle alternatiflerin daha çok olmasını istiyorum, insanlar 2 partiye muhtaç kalmamalı. Benim düşüncelerim bu yönde.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Hacı
Keşke anket açsaydınız.
Sonuç belli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can
Görüşümü şu şekilde belirteyim.
%99 Rte kazanacak kazandı Bile diyebiliriz.
Muhtemel durum şuki %52 üstünde oy alacağını düşünmüyorum.
Şöyle bir durum var eğer Kk kazanırsa büyük bir siyasi patlak çıkar Tbmm de en çok milletvekili akp de Tbmm den geçmesi gereken yasatasarılarını geçiremeyecekler buda kargaşaya yol açabilir örneğin bakanları demokratları kendi yandaşlarını yaptı ama Bunların işleyişini tbmm den geçiremedi buda sıkıntı olur vs vs bir sürü farklı senaryo ve siyasi iç karışıklık olucaktır.

İceWolf

80+ Silver
Sorma ya zerre faydaları olmadı ve milletvekili çıkarttılar. KK gene hırslanıp kendi ayağına sıktı
Ayağına sıkmadı. Sadece 2023-2028 arasındaki meclis muhalefetini dizayn etti. Eski AKP lilerin mecliste olmasını istedi ve CHP oylarıyla onları meclise soktu. Durum çok basit ve net. Yoksa KK da biliyordu oylarının olmadığını.

O kadar fark olacağını sanmam tahminim %52 civarı olur. Sinan Oğan gibi kişilerin seçime girip renk katması çok iyi. Bence Muharrem İnce çekilmek ile büyük yanlış yaptı. Sinan Oğan'ın kitle kafası karışık olan kitle, iki taraftan da kaçıp alternatif arayan kişiler çoğu. Bu gün Sinan Oğan hiç biriyle anlaşamasa ordan dağılan kişilerin bir kısmı AKP tarafına oy verecek diye düşünüyorum. Olurda CHP ile anlaşırsa yine AKP güzel bir pay alır bu seçmenden. Sinan Oğan'ın kitlesi AKP, CHP gibi oturmuş bir kitle değil. Ama böyle alternatiflerin daha çok olmasını istiyorum, insanlar 2 partiye muhtaç kalmamalı. Benim düşüncelerim bu yönde.
Belli olmaz. CHP nin alacağı tepkiye bağlı. Hele depremzedelere KÜFREDEN Sanatçı sepetçi tayfa, Fenomenler, CHP liler, Zenginler ne kadar tepki alacak ona göre netleşir.

The Semih

80+ Gold
AKP mecliste çok iyi oy aldı 2028 e hazırladı kendini şimdiden. CB de tayyip kazanırsa KK istifa edecek fatih portakal bile istiyor.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke anket açsaydınız.
Sonuç belli.
Bu forumda anket yapıldı %70 küsür KK dediler gerçek sonuç tayyip çıktı anketlere inanmayın çünkü buradaki arkadaşların çoğu 18 den küçük daha oy kullanamıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,977
Üyeler
159,084
Son üye
kadir6677
Top Bottom