Hayır idam istemiyorum tecavüz görünce, adıma genelleme yapmazsanız sevinirmYeri geliyor çok ağır suçlar basit cezalarla geçiştiriliyor bu gibi durumlarda uygulanabilir bence bunda bir sakınca yok tecavüz haberi görünce idam isteyenler şeriatı canilik olarak görüyor
Yani Bir Adam Araba Çaldığın'da Gidip Biz'de Onun Arabasınımı Çalıcaz?Arkadaşlar bence en adil ceza sistemi budur ve kesinlikle suçlunun belli olduğu suçlarda gelmelidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamını bilmeyenler için kısas bir suçu işleyenin işlediği suçun dengi cezayı almasıdır
Saçma gelmemeli kaçıncı yüzyıldayız ?Arkadaşlar bence en adil ceza sistemi budur ve kesinlikle suçlunun belli olduğu suçlarda gelmelidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamını bilmeyenler için kısas bir suçu işleyenin işlediği suçun dengi cezayı almasıdır
Katılmıyorum, hayatınızda görüp göremeyeceğiniz her alanda kendini geliştirmiş sayılı İlahiyat mezunlarından biriyle tartışmış olarak onun Şeriatı desteklediğini ancak bulunduğumuz yüzyıl ve toplum kalitesi dolayısıyla M.K.A'nın açtığı yolda devam etmemiz ve Türkiye Cumhuriyeti'ne kesinlikle şeriat gelmemesi gerektiğini söylediğini belirtebilirim.Çok ağır suçlara getirilebilir
Örnegin: Taciz, Tecavüz vb.
Ama bütün suçlara getirilmemeli diye düşünüyorum
Şeriatı desteklemiyorum sadece ağır suçlara gelebilir diyorum gelsin demiyorum.Katılmıyorum, hayatınızda görüp göremeyeceğiniz her alanda kendini geliştirmiş sayılı İlahiyat mezunlarından biriyle tartışmış olarak onun Şeriatı desteklediğini ancak bulunduğumuz yüzyıl ve toplum kalitesi dolayısıyla M.K.A'nın açtığı yolda devam etmemiz ve Türkiye Cumhuriyeti'ne kesinlikle şeriat gelmemesi gerektiğini söylediğini belirtebilirim.
Cahil olmayan ilahiyat mezunu adam Atatürkçü oluyor işteŞeriatı desteklemiyorum sadece ağır suçlara gelebilir diyorum gelsin demiyorum.
Atatürk'ün çizdiği yoldan devam etmemiz daha doğru olur tabii ki.
Ve Türkiye Cumhuriyeti'ne şeriat gelmesi felaket getirir.
Adalet sistemi, adalet anlayışı daha oturmadan idam gelirse şeriattan daha büyük bir felaket getirirAğır suçlara gelmesi de bir sorun, düşün bir siyasi nikahsız ilişkiye giriyor, sabahında kadın/erkek bana tecavüz etti diye mahkemeye gidiyor, adam idam ediliyor?