Sizce kul hakkına girmişmiyimdir?

f13x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
648
Ben bu gün bi oyunda oyun içi satın alım yaptım. En ucuz paket 0.50 dolar ama alırken 1.79 tl oluyor onun bir üstü paket ise 1 dolar o da alırken 16 veya 17 tl olarak görünüyor. ben 2 tane 1. paketten aldım ve 2. paketin sunduğu şeylerle aynı şey oldu ama 3.58 tl ödedim. Nerdeyse 13 tl daha ucuza almış oldum.
Sizce kul hakkında girmiş olurmuyum?

Cehennem garanti.

Ben bu gün bi oyunda oyun içi satın alım yaptım. En ucuz paket 0.50 dolar ama alırken 1.79 TL oluyor onun bir üstü paket ise 1 dolar o da alırken 16 veya 17 TL olarak görünüyor. ben 2 tane 1. paketten aldım ve 2. paketin sunduğu şeylerle aynı şey oldu ama 3.58 ödedim. Nerdeyse 13 TL daha ucuza almış oldum.
kul hakkına girdin kardeşim bi tane küçükbaş kesmen lazım.

Tövbe et ya Allah affeder gibi.

Ben bu gün bi oyunda oyun içi satın alım yaptım. En ucuz paket 0.50 dolar ama alırken 1.79 TL oluyor onun bir üstü paket ise 1 dolar o da alırken 16 veya 17 TL olarak görünüyor. ben 2 tane 1. paketten aldım ve 2. paketin sunduğu şeylerle aynı şey oldu ama 3.58 TL ödedim. Nerdeyse 13 TL daha ucuza almış oldum.
Yapımcıya saygısızlık+ kul hakkı + israf+ hatadan faydalanma+ faiz = MÜEBBET CEHENNEM (!)

Satın alıma öyle bir şey koyarsa tabikide girmezsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben bu gün bi oyunda oyun içi satın alım yaptım. En ucuz paket 0.50 dolar ama alırken 1.79 TL oluyor onun bir üstü paket ise 1 dolar o da alırken 16 veya 17 TL olarak görünüyor. ben 2 tane 1. paketten aldım ve 2. paketin sunduğu şeylerle aynı şey oldu ama 3.58 TL ödedim. Nerdeyse 13 TL daha ucuza almış oldum.
İndirim gibi bir şey adamların hatası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,972
Üyeler
191,192
Son üye
hndnsnmz
Geri