Neler Yeni

Sizce mininng bitermi

UstaFu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
Ben mininng işine girmeyi düşünüyorum ama piyasa kötü gibi görünüyor sizce girmelimiyim

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Ben mininng işine girmeyi düşünüyorum ama piyasa kötü gibi görünüyor sizce girmelimiyim
Millet birakiyor, her ay elektrige zamn geliyo bence yanasma eskisi gibi karli değil diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Bizim ülkede şuan ki ekonomik kriz ile birlikte enerji fiyatlarının uçuk olmasının sana kâr kazandırma olasılığının çok düşük olduğunu açıkça belirtiyor. Yurt dışında hâla devam ediliyoe ama

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ben bırakacam bu işe bağladığımda günde 8 dolardan fazla kazanıyordum şimdi 1 dolar 20 cent kazanıyorum. Elektrikde zamlandı eth de düştü yapmak için bir sebep söyleyin bana.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dünyada enerji krizi var. Tasarrufa mining bitirilerek başlanacak. Girmek şuan en mantıksız iş olur. Zaten kazançlar yerlerde şuan az ETH biraz daha düşerse elektriği karşılayamayacak 😅

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
En azından son zamanlarda gördüğüm en mantıklı şekilde sordun soruyu. Tebrik ederim. Şu kartla kar edermiyim gibi soru sorup 10 kişinin seni ikna etmesini beklemedin başka konu açan arkadaşlar gibi.

Berkarda

80+ Silver
Türkiye ve Amerika'da yanlış hesaplamadıysam zarar oluyor elektrik bile karşılamıyor artık

Dundar2

80+
Bizim ülkede şuan ki ekonomik kriz ile birlikte enerji fiyatlarının uçuk olmasının sana kâr kazandırma olasılığının çok düşük olduğunu açıkça belirtiyor. Yurt dışında hâla devam ediliyoe ama
Alakası yok kardeşim. Sürekli hükümeti eleştiriyorsun. Evet durumlar pek iyi değil ama elektrik-gaz fiyatları tüm yurt dışında anormal şekilde arttı. Aynı bizdeki gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Alakası yok kardeşim. Sürekli hükümeti eleştiriyorsun. Evet durumlar pek iyi değil ama elektrik-gaz fiyatları tüm yurt dışında anormal şekilde arttı. Aynı bizdeki gibi.
Mining yapılmamasına ülke sebepleri dışı da Bitcoin ve Etherium'un fiyatlarının düşme durumuda var ama enerji konusuna gelirsek tüm dünyada enerji fiyatları artsa bile kabaca onlarda 1 artar iken bizde 10 artıyor. Bu zam farkı da bizim ülkede daha da zorlaştırıyor. Yapmak şuan zarar.

Dundar2

80+
Mining yapılmamasına ülke sebepleri dışı da Bitcoin ve Etherium'un fiyatlarının düşme durumuda var ama enerji konusuna gelirsek tüm dünyada enerji fiyatları artsa bile kabaca onlarda 1 artar iken bizde 10 artıyor. Bu zam farkı da bizim ülkede daha da zorlaştırıyor. Yapmak şuan zarar.
Elektrik ve gaz fiyatlarında tüm ülkelerde 10 arttı bizde de 10 arttı. Konu başka yerlere gelirse haklı olunabilir ama bu elektrik-gaz konusunda tüm ülkelerde aynı bizdeki gibi zam durumu var.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
bizde fazla arttı dostum aradaki fark bu dünyada bir kriz oluyorsa zamlar yapılıyorsa bizde 3 4 katı artıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom