Neler Yeni

Sizce MSI mı? MONSTER mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bütçe
23000
Merhabalar üniversite eğitimim için artı olarak oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Bütçe sıkıntı değil marka modelleri araştırırken bana uygun 2 tane laptop gördüm.

1- https://www.hepsiburada.com/msi-kat...nt=HBCV000012II6A&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
2- https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v20-3/

Ben öyle çok fazla anlamam kendimce özelliklerine baktığım kadarıyla gözüme çarpan farklardan birisi MONSTER ekran kartı 130w MSI 85w oyunlarda aralarında ortalama 10-15 bazen 20 ye yakın FPS farkları oluyor. Gerek kasa kalitesi olsun gerek soğutma olsun hatta teknik destek olsun bunları göz önünde bulundurursak sizce hangisini tercih etmeliyim ? Bu arada MONSTER`a karşı fazla tepki var gibi gördüm bu yüzden şuan MSI a daha yakın gibiyim.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster tercih edin. KATANA serisinin kasası ve soğutması berbat.
Az önce ürün yorumlarında kasanın tamamen plastik olduğunu okudum. Monster tarafında da karşıma çıkan kullanıcı yorumları kafamı çok karıştırıyor. Bende benzer mağduriyetler yaşar mıyım acaba? diye düşünüyorum sonuçta büyük paralar bunlar.

Bura.K

80+ Silver
Az önce ürün yorumlarında kasanın tamamen plastik olduğunu okudum. Monster tarafında da karşıma çıkan kullanıcı yorumları kafamı çok karıştırıyor. Bende benzer mağduriyetler yaşar mıyım acaba? diye düşünüyorum sonuçta büyük paralar bunlar.
TongFang kasa diye hatırlıyorum ben. Olmazsa tekrar bakarım. Ama MSI'ın bu serisini tavsiye etmiyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
Monster.

Top Bottom