Neler Yeni

Sizce ne yapmalıyım, kafam çok bulanlık..

Cemmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oguzhan Reva
Selamlar dostlar, yakın zamanda PS5 almak istiyorum ama PS5 mi alsam yoksa PRO sürümünü mü beklesem çok kararsız kaldım. Malum söylentiler 3 kat güçlü olacak diyor ama malumunuz Türkiye'de yaşıyoruz, buraya gelir mi yoksa gene karaborsa mı olur çok kararsız kaldım. Bilgisayar demeyin dostlar, 1 ay önce 4080 SUPER'li bir sistem aldım zaten.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Playstation almak artık çok mantıksız. Oyunlar neredeyse her 3 ayda bir zam yiyor. XBOX al en azından çoğu oyun zamlanmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Hocam ya da parayı başka şekilde değerlendirin 😇

Gurkanpiro

80+ Gold
Selamlar dostlar, yakın zamanda PS5 almak istiyorum ama PS5 mi alsam yoksa PRO sürümünü mü beklesem çok kararsız kaldım. Malum söylentiler 3 kat güçlü olacak diyor ama malumunuz Türkiye'de yaşıyoruz, buraya gelir mi yoksa gene karaborsa mı olur çok kararsız kaldım. Bilgisayar demeyin dostlar, 1 ay önce 4080 SUPER'li bir sistem aldım zaten.
ya pro bekle yada serıes x al gamepass al bırde

Cemmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oguzhan Reva
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
hem ps5 hem pc var bi lol oynamanın zevkini vermiyor ps5 bi kaç haftada hevesin gidiyor
hikayeli oyunlara bayılıyorum dersen al ama onlarda çok pahalı zaten pcde daha uyguna geliyor
kaliteli bir gamepad al yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Madem ki oyunların bir çoğu PC’de mevcut sizlerde başka şekilde yatırım yapın. Örneğin yazılım

Cemmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oguzhan Reva
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hem ps5 hem pc var bi lol oynamanın zevkini vermiyor ps5 bi kaç haftada hevesin gidiyor
hikayeli oyunlara bayılıyorum dersen al ama onlarda çok pahalı zaten pcde daha uyguna geliyor
Saydıklarının hepsi var zaten, 9 sene lol oynadım ve rezil komünitesi ve eşleştirme sistemi yüzünden bıraktım, lolden zevk alman da çok garibime gitti vallahi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Katılıyorum bir kol almanız ve PC’de değerlendirmeniz size PS5 kadar zevk verecektir.

Gurkanpiro

80+ Gold
ps harbıden sıkıyor bırınden odunc aldım sıkıldım zar zor oyun oynadım

Cemmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oguzhan Reva
Sıkılacağımı düşünmüyorum, kuzenlerimle zaten online oyunlarda takılıyoruz, arada da çıkan ve olan hikayeli oyunları oynayacağım.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Saydıklarının hepsi var zaten, 9 sene lol oynadım ve rezil komünitesi ve eşleştirme sistemi yüzünden bıraktım, lolden zevk alman da çok garibime gitti vallahi.
lol bırakılmaz ara verilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom