Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun ?

Sedat-

80+
Reaksiyon skoru
82
Xfx 580 8 GB Ekran kartı
Securty boot kapatıp csm açınca görüntü geliyor ekran kartından ama 480 olarak görüyor ve driver yüklemiyor.

Csm kapatıp securty boot açınca ekran kartından görüntü gelmiyor benim beynim yandı artık arkadaşlar :(

Xfx 580 8 GB Ekran kartı
Securty boot kapatıp csm açınca görüntü geliyor ekran kartından ama 480 olarak görüyor ve driver yüklemiyor.

Csm kapatıp securty boot açınca ekran kartından görüntü gelmiyor benim beynim yandı artık arkadaşlar :(
Sistem 5600g apu sistem

ekran karti aslinda 480 ama sogutucusu bozulmus oyuzden kartin arka kapak sogutucu blok herseyini xfx 580 ile degismisler diye yorumladim :D

cakma gpu olabilir nerden aldiniz acaba vbios unu modlayip modelini degistiriyolar diye biliyorum ama daha masum secenekten ilerleyip cevap vermistim
eger gpu cakma ise zaten yapilabilecek hicbir sey yok rx480 driveri kurmayi deneyin kurulursada bir oyuna girip performans testi yapin testte sonuclar 60 beklerken 10-20 ise gecmis olsun

cakma gpu olabilir nerden aldiniz acaba vbios unu modlayip modelini degistiriyolar diye biliyorum ama daha masum secenekten ilerleyip cevap vermistim
eger gpu cakma ise zaten yapilabilecek hicbir sey yok rx480 driveri kurmayi deneyin kurulursada bir oyuna girip performans testi yapin testte sonuclar 60 beklerken 10-20 ise gecmis olsun
Sorun driverini kurulmuyor 480 olsa bile bilgisayarınız bir hata tespit etti diyor.

teknocatpat bunun ile ilgili bir video yapmisti cok yuksek ihtimalle kartiniz sahte nerden aldiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gpu z indirip bana ss atarsaniz videodaki kismi bakabilirim

Teşekkür ederim hemen bilgi vereceğim size

baska bir konunuzda 10 gun kadar karttan goruntu alarak kullandiginizi belirtmissiniz. kart ile sadece basit isler mi yaptiniz yoksa oyun vs oynadiniz mi bu 10 gun boyunca

ne oynadiniz ? bu 10 gun boyunca aygit yoneticisinde rx580 mi 480 olarak mi gozukuyordu en azindan rx480 performansi aldinizmi karttan 10 gun boyunca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vbios problemi de olabilir vbios flash atmanizi onerecegim en son care ama bu riskli bir islem eger cihaz 480 ise 580 vbios u flashlemek cihazi sizin duzeltemeyeceginiz seviyede kullanilamaz hale getirebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri