Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun ?

gecmis olsun hocam cihazi nereden aldiginizi paylasirsaniz cok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül
sahte gpu vakasi
Ekran kartını hatta gönderebilirim Abdullah beye ikinci el kendini mühendis diye tanıtan birinden aldım telefondan aradım konuştum bana 480 olarak görünebilir dedi .
İntelde 580 olarak çalışıyor sizde calismiyor anakartiniz bios güncellemiyor diye görünmüyor dedi 😂

cikmiyordur hocam sallamistir ekran karti muhtemelen orjinal olarak 20 yillik felandir diye tahmin ediyorum cipseti 480 oldugunu da sanmiyorum hic acikcasi

eger sogutucu blogu cikartip cipin uzerindeki termal macunu temizleyip cipin fotografini atarsaniz onuda inceleyebiliriz teknik beceriniz varsa bunu yapabilecek
bu arada cihazin mininge kullanilmis 480 olup vbiosununda bozulmus olma olasiligi var ama her iki durumdada cihaz artik kullanilmaz halde

Video atıyor bana 580 çıkıyor intelde şaka gibi hayret
hocam o seyleri degistirmek dusundugunuz kadar zor degil belkide kendi sisteminde o hale getirip sizi yaniltmaya calismis olabilir

eger sogutucu blogu cikartip cipin uzerindeki termal macunu temizleyip cipin fotografini atarsaniz onuda inceleyebiliriz teknik beceriniz varsa bunu yapabilecek
bu arada cihazin mininge kullanilmis 480 olup vbiosununda bozulmus olma olasiligi var ama her iki durumdada cihaz artik kullanilmaz halde
İnanın o kadar teknik bilgim yok ama içerik için gönderebilirim Abdullah beye eğer başka insanlarda mağdur olmaması için

hocam o seyleri degistirmek dusundugunuz kadar zor degil belkide kendi sisteminde o hale getirip sizi yaniltmaya calismis olabilir
ama cihazin sogutucu blogunun rx480 olmasi sasirtti beni vram pozisyonlarida ekran kartinin anakartinda orijinal rx480 ile ayni hizalanmis olarak gozukuyor genelde sahte ekran kartlarinda tamamen oem farkli sogutu bloklar ve cipset dizayni kullanilir

İnanın o kadar teknik bilgim yok ama içerik için gönderebilirim Abdullah beye eğer başka insanlarda mağdur olmaması için
abdullah beyin ilgilenecegini sanmiyorum o kadarda hocam eger kesin olarak sahte oldugunu anlayabilseydik ve cihazi ikinci el olarak bir sahistan degilde bir pazaryerinden almis olsaydiniz bu durumda abdullah bey de muhtemelen ilgi gosterirdi

@thegreendawg hocam ekran kartı biosunu değiştirmiş 580 olarak ayarlanmış ben şimdi sıfırladım orijinal xfx 480 biosu yükledim çalışıyor üzüleyim sevineyim mi bilemedim nasil bir hale gelir olduk inan ..

Xfx 580 8 GB Ekran kartı
Securty boot kapatıp csm açınca görüntü geliyor ekran kartından ama 480 olarak görüyor ve driver yüklemiyor.

Csm kapatıp securty boot açınca ekran kartından görüntü gelmiyor benim beynim yandı artık arkadaşlar :(
sahte ekran kartı vakası, her şey olabilir yani sorun şudur demek çok zor, toplama kart sonuçta.

@thegreendawg hocam ekran kartı biosunu değiştirmiş 580 olarak ayarlanmış ben şimdi sıfırladım orijinal xfx 480 biosu yükledim çalışıyor üzüleyim sevineyim mi bilemedim nasil bir hale gelir olduk inan ..
en azindan calisan bir rx480 mis hocam bir deneyim olmus oldu artik ikinci el ekran karti alirken tamamen test etmeden almazsiniz.

en azindan calisan bir rx480 mis hocam bir deneyim olmus oldu artik ikinci el ekran karti alirken tamamen test etmeden almazsiniz.
Peki satıci 580 bios atmissa onu nasıl ayırt edecez hocam bu uğraşlar sonucu çıktı elimize markası

Geri