Yok yok 9lar önemli değil hayır hayır .Yani 9. Sınıf olduğum için söylemiyorum ,insan sağlığı için yanlış anlaşılma olmasın şimdi5. ve 9. sınıflar da önemli.
1. Sınıflar da açılmalı. Yüzyüze eğitim şart onlar için8 ve 12'ler açılmalı kalanı açılmamalı. Sınıflar 10'arlı 10'arlı olup herkesin arasına 2 sıra boşluk ve herkes tek oturmalı ve herkese siperlik maske taktırılmalı.
8 12 acılcak diyorlar + 1. ve 2.sınıflar başlamak zorunda cocuklar okuma yazma öğrencekNe düşünüyorsunuz ben en azından 8 .Sınıflar ve biz 12. Sınıflar a açılmalı diyorum.
Bu arada bronza az kalmış kankam8 12 acılcak diyorlar + 1. ve 2.sınıflar başlamak zorunda cocuklar okuma yazma öğrencek
knk ben nisanda katıldım buraya ama 1-2 ay ara vermiştim cye falan ondan rütbem azdır büyük ihtimalBu arada bronza az kalmış kankam
ne kadar kalmıs bronza nerden görüyoruzBu arada bronza az kalmış kankam
8. ve 12.sınıflar için açılmalı ama sınıf başına 10 kişi gibi bir düzen oluşmalıNe düşünüyorsunuz ben en azından 8 .Sınıflar ve biz 12. Sınıflar a açılmalı diyorum.
Aynı durumdayım.ben istediğim okulu kazandım gitmek istiyorum
Ama açılmassa da bütün gün bilgisayar başında ders dinlicez bütün gün bilgisayar bakabilecem
2 durumda benim için iyi