agam ben senin ya hikayeli mod mu eğer oysa neden adam gibi spoilerlı yazmıosunSizce hangisini seçmeliyim, çok düşündüm ama karar veremedim, bi yandan Trevor'ı seçesim geliyor bi yandanda kimseyi. Hikaye ilerleyişini nasıl etkiliyor bitirenler?
Alıntıyı görüntüle
canın sağolsun artık yapcak bişi yok :d güzelce bir spoiler yedimunutmuşum hocam ya düzelttim, üzgünüm
Seçtikten sonra final mi?Burdaki save'i koru. İlk önce ağır basan sonu oyna. Sonra da diğer sonları oyna.
birde save'i başka nasıl alacağım, telefonda burası kalıyor sadece.Burdaki save'i koru. İlk önce ağır basan sonu oyna. Sonra da diğer sonları oyna.
GTA 5'de save olayı tam olarak nasıldı pek hatırlamıyorum. Menüden de save alınıyordu eğer oradan farklı bir save alma imkanı varsa o şekilde al. Eğer farklı save alma imkanı yoksa şimdiki savenin üstüne kaydet, görev bittiğinde çık gir yapıp tekrar oyna burayı. Oto kayıt yapmaması lazım ama.birde save'i başka nasıl alacağım, telefonda burası kalıyor sadece.
Oyna gör.Seçtikten sonra final mi?
Oyunu kapattım şimdi o görev öncesindeyim. Farklı save aldım. Şimdi hangisine gideyim sence?GTA 5'de save olayı tam olarak nasıldı pek hatırlamıyorum. Menüden de save alınıyordu eğer oradan farklı bir save alma imkanı varsa o şekilde al. Eğer farklı save alma imkanı yoksa şimdiki savenin üstüne kaydet, görev bittiğinde çık gir yapıp tekrar oyna burayı. Oto kayıt yapmaması lazım ama.
Oyna gör.
hocam gta nın hikayeli modunu nasıl oynarız epic games hesabımda var bi türlü oynayamadımSizce hangisini seçmeliyim, çok düşündüm ama karar veremedim, bi yandan Trevor'ı seçesim geliyor bi yandanda kimseyi. Hikaye ilerleyişini nasıl etkiliyor bitirenler?
Alıntıyı görüntüle
İlk ikisinden birini öldürmeyi seçerek başla.Oyunu kapattım şimdi o görev öncesindeyim. Farklı save aldım. Şimdi hangisine gideyim sence?
Hocam ben steam'den oynuyorum ama oyunu açtığınızda sağ altta Story diye kısım var oradan başlıyorsunuz.hocam gta nın hikayeli modunu nasıl oynarız epic games hesabımda var bi türlü oynayamadım
Save i uyuyu ca alıyor sen hatta irda seçebiliyorsun ya da onceki save in uzerine yazdirabilion falan...GTA 5'de save olayı tam olarak nasıldı pek hatırlamıyorum. Menüden de save alınıyordu eğer oradan farklı bir save alma imkanı varsa o şekilde al. Eğer farklı save alma imkanı yoksa şimdiki savenin üstüne kaydet, görev bittiğinde çık gir yapıp tekrar oyna burayı. Oto kayıt yapmaması lazım ama.
Oyna gör.
Menüden de alınabiliyor diye hatırlıyom ben. Otokayıt yoksa eğer görev bittiğinde save'i tekrar tekrar açıp o şekilde oynayabilir sanırım.Save i uyuyu ca alıyor sen hatta irda seçebiliyorsun ya da onceki save in uzerine yazdirabilion falan...