Neler Yeni

Sizce sınavlar iptal olur mu?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Lisemisin ozaman işkence cekiceksin🥳
Ya benim sınav olma ile ilgili bi derdim yok ancak 1 KASIMA kadar denen şeyi hocalar aşıyor habire konu ekliyorlar o gıcık ediyor adam yav sen meb ne derse onu yap daa bizim ki de psikoloji insanız biz de.

erny

80+ Bronze
Bence olmamalı çünkü eğitimde fırsat eşitliği yoktu ve bu açık uzaktan eğitimde iyice açıldı.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Ya benim sınav olma ile ilgili bi derdim yok ancak 1 KASIMA kadar denen şeyi hocalar aşıyor habire konu ekliyorlar o gıcık ediyor adam yav sen meb ne derse onu yap daa bizim ki de psikoloji insanız biz de.
Bizimki de öyle knk

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Hepsi boşa arkadaş yazı-tura oymakala twit atma şansın aynı.

Şu güzelim ülkeye yönetebilecek bir insan nezaman gelicek yahu.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Keşke 15 Mart yapsalar... En azından doğru düzgün çalışırım. 10 günde olacak iş mi? 19 Şubat'ta duyurdular 1 Mart'ta sınavlar başlıyor hangi ara konuları tekrar edeyim hangi ara soru çözüp sınava çalışayım? Günde 5-6 saat çalışmam gerekiyor. Maalesef bende o kadarını yapamıyorum.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Uzun bir süre sınav konusu açmazsanız iyi olur. Sınav ve Ziya Selçuk kusmaya başladım 🤢

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hani sınav tarihi bile belli oldu diyen arkadaşlar. Kasım'da da öyle oldu. Sınav tarihi belli iken ertelendi. Sırf bu yüzden sınavların yarısını oldum yarısı kaldı. Yani hala ertelenme imkanı var fakat ben Ziya Selçuk'un gönderimine dayanarak erteleme yapmayacağını düşünüyorum. Ya iptal ya devam benim gözümde ki iptal zor gibi sanki.

T.P.G.

80+ Titanium
Hani sınav tarihi bile belli oldu diyen arkadaşlar. Kasım'da da öyle oldu. Sınav tarihi belli iken ertelendi. Sırf bu yüzden sınavların yarısını oldum yarısı kaldı. Yani hala ertelenme imkanı var fakat ben Ziya Selçuk'un gönderimine dayanarak erteleme yapmayacağını düşünüyorum. Ya iptal ya devam benim gözümde ki iptal zor gibi sanki.
Açıklama falan vardı oldu mu?

Top Bottom