Neler Yeni

Sizce Sınavlar Olmalımı?Sınıfta Kalma Olmalımı?

GODUMAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Yani Anlamıyorum Bu MEB'i Neden Sınav Yaparsınki Bu Dönemde? Neden Öğrencilerin Onlinedan Bi şey anlamadığı dönemde sınıfta kalma yaparsınki?

HAKSIZMIYIM?:mad:

Dersler 8'de yapılmasa tamam da 8'de neden yapılır ben dinlerken uyuya kalıyorum sürekli.

Ben matematikten kaldım sözlü bile 55 arkadaş.

Yani Anlamıyorum Bu MEB'i Neden Sınav Yaparsınki Bu Dönemde? Neden Öğrencilerin Onlinedan Bi şey anlamadığı dönemde sınıfta kalma yaparsınki?

Çokta haklı değilsin bence bunun nedeni online'den bir şey anlayıp anlamamak senin elinde sen dikkatini derse vermezsen derslerde başka şeylerle uğraşırsan,atıyorum dersi alta atıp oyun oynarsan tabi bir şey anlıyamazsın.Ben gayet anlıyorum hocalarda elinden geleni yapıyor.Ha ödev konusu o başka hocaların biraz fazla ödev verdiği doğru.

twitter da şuanda tartışma konusuda var zaten #SınavVarsaBizYokuz diye çok haklı bi isyan bu corona döneminde

Bence de kalma olmamalıydı bu sene.

1 vaka ile okulları kapatırsın😕
8000 vaka ile okulları açarsın:cool:

Bu Sene Bence Çoğu Kişi Sınıfta Kalcak

Dersler 8'de yapılmasa tamam da 8'de neden yapılır ben dinlerken uyuya kalıyorum sürekli.
bende birde şey yapıyolar bir gün sabah bir gün akşam o çok kötü uyku düzenim zaten kötüydü daha kötü oldu şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,562
Üyeler
173,396
Son üye
gktuone
Geri