Sizce Sınavlar Olmalımı?Sınıfta Kalma Olmalımı?

twitter da şuanda tartışma konusuda var zaten #SınavVarsaBizYokuz diye çok haklı bi isyan bu corona döneminde
Onu yazanların çoğu derste instagramda gezen tipler.
Ben arkadan oyun oynamama rağmen laf etmiyorum, zaten 1 kasıma kadar olan konuları çalışmak için 2 hafta süre var.
Düzgün çalışan rahatlıkla girer sınavlarla.

Ben arkadan oyun oynamama rağmen laf etmiyorum, zaten 1 kasıma kadar olan konuları çalışmak için 2 hafta süre var.
Haklı

bizim sınavlara 10 gün kaldı ve 12 dersten sınav olcam 1 derse 1 gün çalısma bile ayıramıyorum ve bu derslerde 2 aylık konu müfredatı var

aynen kanka yatarak sınıftan geç. ağlama nedenin sınavdan korkman sınavdan korkma nedenin ise....

aynen kanka yatarak sınavdan geç. ağlama nedenin sınavdan korkman sınavdan korkma nedenin ise....
bizden önceki senelerde sınıfta kalma yoktu düzenleme ile oldu asıl bu dönemde olmalı saçmalık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sınıfta kalma olmazsa çoğu kişi çalışmaz

Haksız mıyım?
bu corona dönemi içinm haksızsın

bizim sınavlara 10 gün kaldı ve 12 dersten sınav olcam 1 derse 1 gün çalısma bile ayıramıyorum ve bu derslerde 2 aylık konu müfredatı var
Dersleri dinlediysen kısa tekrarlarla güzel bir sonuç alabilirsin.
Dinlemediysen geçmiş olsun.
Başarılar. :)

bizden önceki senelerde sınıfta kalma yoktu düzenleme ile oldu asıl bu dönemde olmalı saçmalık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu corona dönemi içinm haksızsın
sen sınav olmak istemiyorsun çünkü düşük alıcaksın neden düşük alıcaksın çünkü dersleri takmıyorsun

Peki Şöyle Soruyum Bu aralık ayında ertelendiği gibi şimdide ertelenirmi sınavlar

Geri