Sizce Sınavlar Yapılmalımı

Yapılmaması daha doğru Olur. Performans, Proje, İnternet altyapısı yeterliyse(Speedtestle kanıtlama şartıyla) Derslere katılım gibi değerlendirme olanakları var.Uzaktan eğitiminde verim düsüklüğü ha keza. Bu saydıklarımdan dolayı Yapılmaması taraftarıyım.

şimdi yüzyüzede işledikleri yerlerden olsa çok iyi olur. sınav kesinlikle olmalı arkadaşlar bu aslında bizim faydamıza kendinde çalışma istepiği görmeyen öğrenci de mecbur çalışıyor. kronik hastalar ayrı sınav oluyor zaten.
Aynen öyle :)

şimdi yüzyüzede işledikleri yerlerden olsa çok iyi olur. sınav kesinlikle olmalı arkadaşlar bu aslında bizim faydamıza kendinde çalışma istepiği görmeyen öğrenci de mecbur çalışıyor. kronik hastalar ayrı sınav oluyor zaten.
alakası bile yok beni arkadaşım kronik hasta olmasına rağmen bizle aynı sınıfta sınnav oldular benimde babam kronik hasta ama gine aynı sınıfta oldum doğru koronayı bahane edip sınavdan kaçmaya çalışanlar var ama gerçekten çalışkan öğrencilerin 60 65 aldığını görünce sınav kelimelerini ağızlarına almalarının bile saçma olduğunu farkettim

alakası bile yok beni arkadaşım kronik hasta olmasına rağmen bizle aynı sınıfta sınnav oldular benimde babam kronik hasta ama gine aynı sınıfta oldum doğru koronayı bahane edip sınavdan kaçmaya çalışanlar var ama gerçekten çalışkan öğrencilerin 60 65 aldığını görünce sınav kelimelerini ağızlarına almalarının bile saçma olduğunu farkettim
o okulunuzun sorunu dilekçe verebilirsiniz konu hakkında.

Biraz klişe olacak fakat, uzaktan işlediğimiz dersin yüzyüze sınavını yapıyoruz.

Usta sen sınavların adaletli olduğuna inanıyor musun? Özel okullardan haberin yok galiba senin?
Adamlar bir kolay 1 zor sınav yapıyorlar. Kolayı e-okul'a giriyor zor'a göre öğrenci çalıştırıyorlar. Sonra OBP puanları eklenince şaaak diye önüne geçiyor. Bu mu adalet?
Vallaha öyle ama ben düşük alıyorum :D

Eğitim uzaktan, Ama sınav yüzyüze. Verim almıyoruz sınavlarda notlarımız 10 15 olacak büyük ihtimal, istediğimiz kafa çalışalım konuyu anlamadıktan sonra bir cacık olmaz. Ya geçen dönemki notlar bu sene de verilmeli yada derse katılıma göre verilmeli.

Geri