Sizce Sınavlar Yapılmalımı

Ya sınavlar yapılır ama bence yapılmaması gerek daha doğrusu vakalar bi 20k olunca olsun en azından
Sınavdan ertesi gün bilerek 5 10k derler vakalara merak etme Türkiye burası welcome to cahillik

Şu anki duruma göre yapılmamalı.
Her ne kadar vaka sayıları düşüyor gibi gösterseler de halk buna inanmıyor. Daha 5 gün önce 60K vaka varken şimdi 38K'ya düşürdüler.
Bu durumdayken yaparlarsa çok büyük tepki toplarlar.
gerçek vaka sayılarını verdiğini mi sanıyorsun devlet daha harcamalarını açıklamıyor bunu mu açıklayacak hocam ya :D güldürdün

bence egıtım sıstemı sınava dayatılmamalı. Ders okulda alınır prensıp alınmalı.Mesela egitim duzeyi gelişmiş ulkelerde sınav esas alınmıyor ve hatta neredeyse sınav yok

bir şey sorucam biz 2. Dönemin ilk sınavını olduk mayısın başında 2.sınavlar mı olucak yoksa olmayanlar ilk sınavını mı olucak.

Yapılsın

Bu Konuyu Daha Önce Açtığımın Farkındayım Ama İlk Sınavlar Yapıldığından Beridir Vaka Sayılarını Düşüremiyorlar Ki Uzaktan Eğitimden Aldığımız Vermide Geçtim
test sayısını azaltarak vaka sayılarını azaltmak bu resmen üçkağıtçılığa girer ama bastakiler için bu çok normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,938
Üyeler
197,580
Son üye
F_kaya58
Geri